LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

mrbd

Üye
yaa ben kimse dosyalarıma girmesin diye telefonuma şifre koydum
fakat unuttum ne yapmam lazım
lütfen cevap yazın....

bishkin

Üye
samsung s5233 telefonumun arama sürelerini ve veri sayacını sıfırlayamıyorum
girdiği kodlar işe yaramıyor örnek: 00000000. 1234. bildiğiniz varsa yardım

Ferzan

Ferzan

Üye
Merhaba arkadaşlar ben n97 için skyfire touchscreen arıyorum lütfen yardımcı olun dokunmatik ekran da çalışanı istiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadaşlar ben n97 için skyfire touchscreen arıyorum lütfen yardımcı olun dokunmatik ekran da çalışanı istiyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

ne yazıkki yok henüz ayrıca burası samsung bölümü

enginem

Üye
Alıntı: WOLFPACK göndermiş. >
merhabalar...
samsung g810 telefonum var turkcell faturalı hat kullanıyorum ve turkcellin standart internet erişim noktaları olan TurkcelWAP, TurkcellWEB ve birkaç tanımlı wifi erişim noktası var telefonumun bağlantılarında, birkaç gündür telefon üzerinden internete bağlanmaya çalıştım ancak bağlanamadım internet: bağlanılamıyor lütfen tekrar deneyin şeklinde bir uyarı çıkıyor ve tanımlı hiçbir erişim noktasını sormuyor...
lütfen yardım edin...
kendi sorunma kendim çözüm buldum sizlerle paylaşayım da başkasının başına gelirse uygulasın
Durum tamamen Turkcell den kaynaklanıyormuş telefonda önceden kayıtlı olan erişim noktalrını yani turkcellmms, turkcellwap ve turkcellweb erişim noktalarını sidim ardından turkcell 2222 ye yeni ayarlar için mesaj attım (MMS, WAP ve WEB yazarak) ardından gelen WAP ayarını kayıt ettim ancak varsayılan olarak kayıt etmedim. Ardından internet çıkışım düzeldi....

hay Allah senden razı olsun.dün geceden beri kaç saat uğraşmıştım.

halukccc

halukccc

Üye

yaw yeri burası deilki bunun nokia bolumune yazcan..

mevlutkaba

Üye
merhaba arkadaşlar.n73 kullanıcısıyım.sesli ve süre süre kuran okuyan program arıyorum.bu programa sahip olanlar yada bilenler lütfen yazın.teşekkürler,allaha emanet olun.

halukccc

halukccc

Üye
merhaba arkadaşlar.n73 kullanıcısıyım.sesli ve süre süre kuran okuyan program arıyorum.bu programa sahip olanlar yada bilenler lütfen yazın.teşekkürler,allaha emanet olun.
arkadasım 1.si ne programı aradıgını anlatamamıssın galiba 2.si burası zaten nokia bolumu deil bulamazsın burda

bora kardeşim S5603 prestonda ses yukseltmek mumkunmudur????

fordoxx

Üye
samsung g810 cep telefonuma video oynatıcı, anti virüs, tema, FLASH PLAYER ve tv radio bu tür programlar arıyorum ama bir türlü bulamadım. yardım cı olursanız çok sevinirim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....:ağlarım:

lorenzo01

Üye
i900 omnıa ma türkçe yazılım nereden bulabilirim

ismailglr

Üye
slm samsung strar 5233 wi-fi yeni aldım.biraz araştırdım ama hala cepten youtube giremedim.malum yasaklı site uyarısı geliyor.dns ayarlarını denedim.4.2.2.1 4.2.2.2 işe yaramadı.ne yapmam lazım..

saygılar..

tiriviri0101

Üye
samsung s3500 telefonum var.hafıza kartını almak icin bataryayı cıkarttım.bataryayı taktım bir daha açılmadı neden olabilir ? bataryadan şüpheleniyorum.çünkü internetten araştırma yaptığımda tuş takımı ışıgı yanıp ekranı açılmayanlara ekran filmi yanmıştır demişler.ama bende hiç bir hareket yok.şarj da olmuyor.ne yapabilirim ? garantisi var ama geri yollanması çok uzun sürer diye duydum çevremden bu doğru mu ?:allalla:

newcerix

newcerix

Üye
Arkadaşlar samsung S5233 e program nasıl atabilirim? jar dosyasını atıyorum ama tıkladıgımda jar bulunmuyor yazıyo telefonda..lütfen yardım edin..detaylı anlatım yaparsanız sevinirim..teşekkürler.

SAINT1

SAINT1

Üye
SLM BANA Samsung E250 için telefon konuşmalarını kaydebileceğim bir program lazım ...siteye baktım ama bir türlü bulamıyorum...yardım ederseniz çok güzel olacak ,Zira bu program bana çok lazım.... lutfen yardım arkadaşlar.......

Bildiğim kadarı ile konuşma esnasında menüye girerek kaydediciyi açarsan kaydetmeyi başlattığın anda karşılıklı konuşmayı kaydediyor.(h)

lewo95

Üye
samsung c3053 telefonum var oyunlar klasörüne girdiğim an telefon takılıyor hiçbiryere basılmıyor ööle kalıyor arkadan pili çıkartıp takıyorum kendine geliyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardım ederseniz sevinirim :(

kiwemc85

Üye
Arkadaşlar 2 aydır bu telefona msn yüklemeye çalışıyorum hiçbir yerde bulamadım ilk kez burda yazıyorum ve yardım istiyorum lütfen biri yardımcı olsun var mıdır bu telefona uyumlu messenger?

YZGL

Üye
Ben hollandada Samsung 360 H1 dokunmatik telefonunu aldim.. Acaba msn yukleme veya baska tur oyunlar program varmi.. baktim ama goremedim.. yardimci olursaaniz sevinirim..

rose34

rose34

Üye
Yeni samsung star wifi aldım.Çok hoş bir tel. Fakat wifi özelliğini kullanamıyorum.Onaylanmadı diyor.Şifreli olamamasına rağmen:S bir kaç yere yazdım ama hala yanıtını bulamadım:S

_senveben_23

Üye
maden ki kimseye yardımcı olmayacaktınız neden konuyu açtınız birazda ilgilenin arkadaşlar

aykutates

aykutates

Üye
arkadaşlar Samsung c5510 satın aldım bu tlf hangi seri nasıl tema oyun program yükleyebilşirim açıklarsanız çok sevinirim

Üst Alt