LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

dundarali_5

Üye
mrb.Arkadaşlar samsung SGH G400 kullanıyorum.Borsa verilerini aldığım matriks veri dağıtıma ait programı kullanırken işlem yapmak istediğimde "Certificate was issued by an unrecognized entity" diye yazı çıkıyor.Yani sertifika sorunum var nasıl aşarım..yardımcı olursanız çok sevinirim..

wolfad33

Üye
arkadaşlar samsung j 700 telefonum,kendi kendine belli aralıklarla kapanıyor.servise verdim çözüldü dendi.çözülmedi.hala kapanıyor kendiliğinden önerisi olan arkadaşların [email protected] adresinden yada ezelemlak@gmail ile iletişime geçmelerini rica ederim.saygılar.

tatak39

tatak39

Üye
E250 hangi video sistemini desteklıo ?

ReSSaM288

ReSSaM288

Üye
Arkadaşım u600 kullanıyorum dilini nasıl türkçe yapabilirim türkçe dil seçenği yok dil kodu vard diyolar nasıl bulabilirim

mkozsavas

Üye
merhaba i900 omnia sahibiyim i8910 u alsam terfimi etmiş olurum yani
varya içimizdeki uslanmaz şu en iyisini alma arzusu bu telefona mı yönlendirir beni

seda_ist

Üye
Sgh c260 telefonum var pin kodunu girdikten sonra sim şifresi istiyor ama şifreyi koyarken değiştirmiştim ve koyduğum şifreyi unuttum şimdi sim şifreyi kırma işlemi varmı yardım edermisiniz rica etsem şimdiden tşk ederim...

ReSSaM288

ReSSaM288

Üye
bakmıyolar ne yazıyonuz mal gibi hepsinin bir konu açtık 4 tanre cevap yazan yok utanın

roccocims

roccocims

Üye
samsung corby için oyun var mı? ben bikaç tane buldum yüklemeye çalıştım jar sorunu çıktı jad maker bulup denedim çalışmadı.belkide ben beceremiyorumdur.lütfen yardım eder misiniz??jar-jad olayını halledeyim:hmmmteşekkürler şimdiden..

seda_ist

Üye
samsung shg c260 telefonuma sim kilidi koydum ve şifreyi unuttum telefonumu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim

goka90

goka90

Üye
arkadaslar ben bugun yeni s5603 aldım su ionlara bastık mı bir titreme oluyor yaa o kalkıyo mu acaba msj yazarken bile titriyoo cok sarj yiyo kalkıyorsa nasıl kaldıyo yardımlar icin sagolun

emeklikomando

Üye
slm arkadaslar.samsung F480 (dokunmatik )için oyun ve program arıyordum bilgisi olan lütfen cevap yazsın.tesekkürler

CrazyMan07

Üye
merhaba arkadaşlar ben bir samsung star kullanıcısıyım ancak 2 sorum olucak 1.si arkadaşımda da aynı tel var ve onun menüsünde üst tarafta 2 seçenek var 1.si normal menü 2. si araçlar,bağlantı,uygulamalar v.b. şeylerin olduğu menü ancak benim telefonumda bu menüyü nasıl yapabileceğimi bulamadım lütfen yardımcı olun 2.si samsung star için tema ekleme şansı yokmu acaba şimdiden teşekkürler

konsolos69

Üye
:aman2:slm arkadaşlar ben yeni başladım bu telefon işine öğreneceğim çok şey var biliyorum ama yapa yapa öğrenirim mantığıyla gidiyorum,yardımcı olursanız sevinirimtşk,m300 suya düştü bunu kurtarmanın yolu varmı tekrar teşekkür ederim

goka90

goka90

Üye
konsolos69 tel suya dustugu anda bataryayı cıkardıysan var fakat cıkarmadıysan buyuk ihtimal elemanların bir cogu yanmıstır degiştirmeye kalksan cok masraf cıkar... oke bundan sonra aklında bulunsun hemen bataryayı cıkar... ii gunler:oke:

medikalci82

Üye
herkese merhaba ben 2 hafta önce samsung SGH-D980 tam dokunmatik telefon aldım ama buna göre oyunları bir türlü bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinir herkese şimdiden teşekkür ederim

borajoe

Üye
arkadaslar merhaba samsung star kullanıcısıyım yanında new pc studıo dıe bı cd verdıler ve ben buradakı oyunları onunla atamıorum ne yapmalıyım sanıorum oyun yukleme denılen bı sey yok orda yada ben bulamadım yardımcı olurmusunuz?

ilaxo61

Üye
Arkadaşlar Samsung GT-5233A ' da Film İzlemem İçin Program Vs. Ne Gerekiyo ?? Araştırdım Ama Bulamadım Bilginiz Vardır İnşallah .. Ayrıca İzlenmez Demeyin İzlendiğini Biliyorum.. Ama sorun Şu ki Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum.. Bi El Atarmısınız :D

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Samsung GT-5233A ' Da Film İzlemek İçin Program Vs. Ne Gerekiyo Bilgisi olan Varsa Ve Yardım Ederse Sevinirim.. Araştırdım Ama Bulamadım Bişe.. Bu Arada İzlenmiyo Değil, İzlendiğini Biliyorum Ama Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum ... Konuya Bi El Atarsanız Sevinirim :D

_senveben_23

Üye
arkadaşlar bende samsung 3653 corby için futbol oyunu arıyorum link varsa gönderebilirseniz sevinirim

punishment82

punishment82

Üye
herkese selam arkadaşlar bende samsung star wifi aldım yeni ama kablosuz agları buluyo ama baglantı yapamıyorum şifreyi falan nereye yazacagım ne ayarlar yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen

karuslu2

karuslu2

Üye
forumda samsung starla ilgili oyun paylaşımları var bu oyunları samsung star wifi de çalıştırabiliyormuyux

Üst Alt