LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

odurbudur

Üye
bi innov8 im var.başka da bişiy yok.şimdi problemim de şu:wiress ile misal diziporttan lost u indirip izleyeyim dedim açmıyor.flash player lazım.drek telefona indirip kullanabileceğim bi şey var mıdır.pc ile işim olmadan.teknoloji özürlüyüm.ilginize bilginize muhtacım.şimdiden teşekkürler.

ca_sus

Üye
arkada$lar n96 kullaniyorum telefonuma font atmak istiyorum ama her yolu denedim olmuyo size zahmet bana hùrmet yardm ederseniz cok sewinirm kesin we kalici cozüm

lax123

lax123

Üye
samsung s52233 de sensor mevcut fakat oyunlarda neden uyum saglamiyo yardimci oLurmusunuz

cep__ci

Üye
Arkadaşlar benim KF700'ün dokunmatiği arada bir kilitleniyor hiçbir şey yapamıoyorum. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

yusfcuk

yusfcuk

Üye
samsung star için program ve hangi javamı symbian mı

star java tabanlıdır. telefonunun çözünürlüğündeki " .jar " uygulamaların ve oyunların çoğunu çalıştırablirsin

bi innov8 im var.başka da bişiy yok.şimdi problemim de şu:wiress ile misal diziporttan lost u indirip izleyeyim dedim açmıyor.flash player lazım.drek telefona indirip kullanabileceğim bi şey var mıdır.pc ile işim olmadan.teknoloji özürlüyüm.ilginize bilginize muhtacım.şimdiden teşekkürler.

Kardeş senin telefonun yazılımı Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 . tahminimce senin indirdiğin lost dizisinin uzantısını oynatıcak yazılıma sahip değilsin. Öncelikle Menü ---> Ekstra ---> Dosya Yöneticisi ---> (indirdiğin video yu bul , üstüne gel) ---> Seçenekler ---> Bilgileri Göster
burdan videonun türüne bak sonra ;

http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/

burdaki video oynatıcılara göz at aradığını bulabilirsin.

arkada$lar n96 kullaniyorum telefonuma font atmak istiyorum ama her yolu denedim olmuyo size zahmet bana hùrmet yardm ederseniz cok sewinirm kesin we kalici cozüm

http://www.maxicep.com/s60-3rd-yazi...i-fontlari-telefonunuzda-kullanin-174200.html

buraya bir göz at

molulu38

Üye
arkadaşlar son zamanlarda herkesin telefonunda mozartın bi parcası calıyo. Acaba onu bulabilir misiniz?:heyo:

dusselbiri

dusselbiri

Üye
samsung star wifi- internete girebiliyorum ama intertte video izleyemiyorum ne yapmam lazım

baycin01

Üye
mrb acil yardım ya bende samsung u700 var hopörlörden ses çıkmıyor müzik dinlerken çıkmıyor karşıdan gelenin sesnde duyamıyorum ilkden kolon patladı sandım ama karşıdan arama yapıldığı zaman telefon çalma sesi geliyor ama konuşmada ve müzik dinlemede ses gelmiyor :s lütfen bi bilgi verin ne yapmam gerek

2teknik

Üye
samsung d780 cep telefonuna nasıl türkçe yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden teşekkürler

ya_senya_hic

Üye
selam arkadaslarr samsung 8000i omnia telefonum var virus programi ariyorum ve birde msn yuklu ama kıslerı gormuyorumm bu konudada yardimci olursaniz sevirim

olbey

Üye
herkeze merhaba samsung star için msn programı indirdim( kanka veya windowslive) ama bağlanamıyorum ne yapmam lazım

pusher

Üye
Samsung j700 marka telefonm var türkcell hat taktıgımda benden kod istiyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim :))

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
arkadaşlar J150 nin güvenlik kodu 00000000'dir eğer değilse #*2767*3855#'bas:sn:

--------------- Ekleme ---------------

Samsung j700 marka telefon kodu 00000000'dir samsung telefonların kodu hep budur olamadı format kodu yazın#*2767*3855*

Paranoya

Paranoya

Üye
telefonlar için film kategorisi açılmasını istiyorum..

robinsonmaris

Üye
Merhaba,

samsung jet s8000 aldım ama route 66 navi programı yüklü değil. Yanında CD si de yoktu zaten. BU programı ücretsiz olarak indirme şansım var mı?

Teşekkürler

kapaturka

Üye
Merhaba arkadaslar. Web'i altina üstüne getirdim Samsung SGH P960i cep telefonu icin ne bir oyun nede bir program bulamadim. Java destekli olmasina ragmen jar. uzantili dosyalarda hata veriyor.
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden herkese tesekkürler.

uaMehmt

Üye
arKadsLar bende S5603 var. teLefona pc' den video attıgımda desteKLenmeyen çözünürLüK yazıyo, he video formatınıda teLefona göre yapıyorum. (mp4 - 3gp vb.) yardım edersenz sevnrm ?

lmb33

Üye
ilk de fa samsung ullanıyorum l760 .... bu telefona oyun yüklemek için bekleme modunda *#523# gibi kodlar veırlmıs ancak ben bu kodu telefonuma yazdığımda hic birsey olmuyor ben telefona telefon bana bakıyor yardım ...

syimpatic

Üye
s lm arkadaslar bende n6000 tigra telefonu var ve ne kadar aradadıysam tema bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen ?

--------------- Ekleme ---------------

laf olsun diyemi actınız bu yardım yerini ?? maksat üye sayısınımı yükseltmk arkadas dün yazmıs halen bi cevap yok bende cevap bekliyorum ...insanları kandırmayın şerefsizler

rogeriogeni

Üye
samsung b5702 cep telefonu aldım bu markaya java yüklemesi yapıkarbilirmi yapılırsa nasıl

Üst Alt