LÜTFEN; Forumumuzda Konu Kalabalığı Yapmamak İçin Tüm Yardım İstekleri Buradan Yazılsın.

Sponsorlu Bağlantılar

omerine

Üye
sa arkadaşlar benim d500 tel var.tel e format atmak istedim fabri ayarlarına döndürmek için ayarlardan fabri ayarlarına döndürdüm 00000000 şifreyi yazdım sıfırlandı dedi sonra tel kandı açıldı bir tuşa bastım tel kitlendi res çekti sadece kızağı kaldırınca tuş kilidi açılıyor kapatınca tuşlar kitleniyor her şey çalışıyor saat sebeke başkası bana ulaşamıyor ama bi tuşa basınca tel kitlenip res atıyor şarj olmuyor(sarj a takınca da sarj oluyor simgesi geliyor sonra biraz bekleyip res atıyor) biraz nette araştırdım da fabrika ayarlarına dönerken şarj ım azdı 1 diş di ondan kaynaklanan bi problemmi arkadaşlar yardım lütfen nasıl yapılır ve ya ne yapmam lazım söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

muhtar17

Üye
3110c telefonunu başta aşağı değiştiren tema varmı varsa ismi ne yardımcı olursanız sevinirim

lion_of_turkey

Üye
bende e250 var ondaki mesaj yazma dilini t9a atıyorum ingilizce oluyo giriş diline baktım türkçe yok bunu nasıl türkçe haline getirebilirim?? :hmmm

dogan1301

dogan1301

Üye
arkadaşlar samsung sgh m620 yurt dışından aldım türkçe dil yok nasıl yüklerim yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar samsung sgh m620 yurt dışından aldım usb kablosu var türkçe dil nasıl yüklerim yardım edebilirmisiniz

mermer999

Üye
selam arkadaşlar!
samsung u700 marka telefonum var, birçok yerde soyulma probleminden bahsedilmiş ama benim sorunum farklı, yardımınıza ihtiyacım var.
telefonumun en son şarjı bitip kapandıgında şarja taktım, şarj oldu ama açma kapama tuşuyla telefon açılmıyor.
kurulu kalmış bir alarmı var, zamanı geldiğinde alarmı çalıyor, ekran çok normal bi şekilde geliyor, şarj oldugunu da gösteriyor ama telefon açılmıyor.
internette biraz araştırdım, hard format falan demişler ama açılmayan bi telefona da nasıl format atılır hiç bilmiyorum.
fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
şimdiden teşekkürler

woRch

Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Ben siteye yeni üye :mahcup: oldum Telefonum ; Samsung C3053 ben bu telefona tema duvar kağıdı ve oyunlar arıyorum sitede acemi olduğum için bulamadım yardımcı olursanız sevinirim [Not : Tema ve duvar kağıtları gösterirseniz çok makbule geçer oyunlar acele deil]:):coold:He birde http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/program-arsivi-19-7mb-250851.html bu linkteki programlar bende çalışır mı çalışırsa nasıl çalıştıracağım

Neden kmse yardım etmiyor sitenin amacı yardımlaşma ve paylaşma deil mi bi yardım edin yaa :(:(:agla:@

necati76

Üye
Merhaba arkadaşlar ben samsung L700 için şarj süresini nasıl uzatırım diye nette gezerken bu kodu #*7337# L700 e girdim ve telefon acıldı kapandı ekranda sınırlı servıs yazdı sonra kendılıgınden mesaj gonderdı hemen ardından sım kartınızı yenı bır telefonda kullanıyorsunuz ayarlar gonderılecektır seklınde bır mesaj geldı avea dan. hemen imei numaramı kontrol ettiğimde 000000000 lardan olusan bır no ile karşılaştım bu girdiğim kod ne işe yarar ve bu kodu iptal eden kod nedir lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Şu an telefonu açtım kapadım ve artık snırılı servis sürekli olarak ekranda teli kullanamıyorum

SAHIN19W

Üye
Arkadaslar benim samsung sgh d900 internetteyken kendiliginden kapanip tekrar aciliyor.sebebini bilen yazsin lutfen.yoksa sinirden cope atacam telfonumu tskler

birteksen

birteksen

Üye
samsung l 760 da bluetooth la alınan dosyayı direkt hafıza kartına atılması nasıl ayarlanır .teşekkürler...

samsung l 760 tel olan kimse yok mu?
veya bunun çözümünü bilen....

fthakan

fthakan

Üye
Arkadaşlar merhaba Ben samsung i900 omnia yeni aldım avea kapnyasından içinde navigasyon cd si falan çıkmadı google maps tan gps ile bağlanmaya çalışıyorum ama her defasında normal internetten bağlanıyor bende hattımın internetini kapattım şimdide bağlanamıyorum gps ile bağlan diyorum sonuç aynı google mapsa gps ile bağlanamaması normal mi ??

birteksen

birteksen

Üye
mesaj 169 a cevap veren yok.kimse bilmiyor mu?

gentlement39

gentlement39

Üye
1. n78 hackledim telefonu ilk aldığım gibi nasıl yapabilirim
2.hackledikten sonra telefon açılırken her defasında 1 dakıka-5 dakıka arası beklıyorum nokia yazısı 1-2 dakıka duruyor sonra açılıyor yanlış mı yaptım acil yardım please!!!

sakın yapma sen telefona hard format atmışsın aynısını bende samsung e740 telıme yaptım java ne varsa ımeı kodu hepsı sıfırlanıyor.servise ver telıme vırus gırdı de garantı suruyorsa bedavaya yaparlar ben böle dedim para almadan yaptılar

tiffany88

Üye
slm arkiiler, bende samsung s5233 star war, bu tele yükleyebileceğim oyunlar warmı? Ve yüklerken nelere dikkat etmeliyim. Birde resimlerde ekranda görünen hava sıcaklığını gösteren bir ikon war onu bir türlü yapamadım ve yaparsam bu kontr falan yiyormu??? Tşk ler ilgili arkiilere :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1. n78 hackledim telefonu ilk aldığım gibi nasıl yapabilirim
2.hackledikten sonra telefon açılırken her defasında 1 dakıka-5 dakıka arası beklıyorum nokia yazısı 1-2 dakıka duruyor sonra açılıyor yanlış mı yaptım acil yardım please!!!

sakın yapma sen telefona hard format atmışsın aynısını bende samsung e740 telıme yaptım java ne varsa ımeı kodu hepsı sıfırlanıyor.servise ver telıme vırus gırdı de garantı suruyorsa bedavaya yaparlar ben böle dedim para almadan yaptılar
1-telefonu ilk aldığın gibi yapman için cihaza HARD FORMAT atman gerekecek.
2-Cihazını hangi sistemle hacklediğini bilmiyorum ama benim n78 cihazımı hacklediğim BURADAKİ sistem hiçbir problem çokartmadı.
3-Hard format atmak ne jawa ya nede ımeı noya hiçbir şekilde zarar vermez.

BRS64

Üye
arkadaşlar samusng d880 de ses yüksetmeyle ilgili bir çok çözüm buldum.. ama benim sorunum biraz farklı..açıklamak gerekirse sewdiğim melodiyi telefona zil sesi yaptığım zaman birisi bni aradığında melodinin ilk bi 2 saniyesi ya çok kısık geliyor yada nerdese duyamıorum sonra ses yükseliyor ama bnm melodide duymak istediğiim kısımda çoktan bitmiş oluyor..bu konuyla ilgili bi bilginiz warsa ise şimdiden teşekür ederiim...

bygölge

Üye
arkadaşlar e250 bende hoaprlöre ses gelip gidiodu temasızlık var gibi şimdi hiç gelmio bi ara kapağı kaldırınca gidio kızağı indirince ses geliodu şimdi iice gitti görüşme yapamıom bilenler neden kaynaklandıgı hakkın bilgi versin acil gidip aldanmayım telefonculara??????

emree85

Üye
beyler samsung f 480 kullanıyorum telefon geldimi noya basıp dışladım mı karşı tarafa otomatik mesaj atıyor neden acaba nasıl kapatırım bunu bilen varsa bilgilendirsin beni lütfen

acarck

acarck

Üye
SGH L700 için tema bulabilirmiyim bu telefonda tema çalışıyormu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

-esrarengiz-

Üye
slm ben ömer sghE250 de gizli ses kaydı yapılabiliyordu şimdi arıyorum ama öyle bir başlık yok bulabilir misin?

halhalil

Üye
e 250 acılıyor samsung logosu ardından tukcel logosu cıkıyor beklıyor sonra kapanıyor kırmızı dugmeye basınca tekrar samsung logosu cıkıyor ama devamı gelmıyor hemen kapanıyor kırmızı dugmeye basınca hemen samsung logosu gelıyor bır caresı varmıdır acaba yoksa tamıremı goturecegım sımdıden tesekkurler

Üst Alt