Lütfen çok acil Telefon önerin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lütfen çok acil Telefon önerin bana
Selamun aleyküm Bende n97 nokia vardı bozuldu şimdi Yeni Telefon alcam parası önemli değil en son model olan telefonlar güzel olanlar yani kullanışlı olan telefonları önerirmisiniz ? nokia iphone fark etmez hepsi telfonlardan ama en son model olcak cevaplarınızı bekliyorum

Tepkiler: SavinMe

haltie

Üye
n900 n8 x6 öneririm güzel telefonlar.

Mert

Üye
Iphone 4 al

ben 5730 kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim

YsF_90

Üye
htc hd2 falan güzel. tavsiye ederim. samsung i9000 galaxy s veya 8500 wave

N900 DÜŞÜNEBİLİRSİN NOKİANIN ? Para önemli değilse Ascent Ferrari 60 al arkadaşım bu telefonu

anl_tr

Emekli Yönetici
HTC HD 2 (Bataryası az gidiyor)
N900 (Biraz kaba,TR de yok yurt dışı satılıyor )
N8 (1 ay sonra çıkacak beklerim dersen N8 al)
İphone 4 (blueetooth ile mp3 gönderemiyorsun, itunes bagımlısın haberin olsun,hat çekmede zorlanıyor)
Samsung Galaxy S (Kamerası haricinde süper bir cihaz)

Negatif özelliklerini yazdım pozitifleri bulmak kolay.
Teknik özellikleri için gsmarena.com a bak

s.a arkadaşlar bu sitede nasıl konu paylaşa biliriz acaba yardım ederseniz sevinirim

YsF_90

Üye
s.a arkadaşlar bu sitede nasıl konu paylaşa biliriz acaba yardım ederseniz sevinirim

ilk önce konu hangi kategori ile ilgili ise kategoriye gir konu başlıklarının üstünde sol tarafta yeşil bir tuş var üzerinde konu ekle yazıyor ona tıkla gerisi sana kalmış.

sa kardesım bu sayfada bn konularımı paylasamıyoum bana bıraz yardım edebılrmısınız lutfen

kardeş nokiadan vazgeç birsüre sonra başın agrıyabilir bende oldugu gibi bende nokia taraftarıydım ama artık samsung alıcam senin için en uygunu wawe veya jet

SavinMe

Üye
Para sorun deilmis o zman suan dünyanın en iyi telefonu Iphone4 al

bence 5730 güzel telefon biraz param olsun alacam sanada tavsiye ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...