LütFen Çin MaLı TElLEfoNLARdAN alLAYanlaR lÜtFen bİ BAkINIınıZ

Sponsorlu Bağlantılar

Byefsane34

Byefsane34

Üye
    Konu Sahibi
LütFen Çin MaLı TElLEfoNLARdAN alLAYanlaR lÜtFen bİ BAkINIınıZ
S.a diyerek söze başlamak isterim arkadaşlar dokunmatik,wi-fi lı bir telefon alcam(iphone tipli) bana önere bileceğiniz marka model war mı bide fiyatını söyleye bilir misiniz diğer sorum ise bu tip telefonlarda wi-fi ile internete girebilirmiyiz lütfen yaRDımmMm şimdiden bu yorum lar için teşekkürr...

--------------- Ekleme ---------------

arkadŞlAr DOKUnMtİk yaNi iphoNe tiPLi olMasAdA olUR

*-*ext@cy*-*

Üye
kardeş bende senin istediğin gibi bir teLefon aLıcam.ben büyük ihtimaL kararımı verdim.ORA M9 aLıcam.çünkü işLem hızı oLarak diğer modeLLerden çok üstün oLduğu ortada ama seçenek istersen yazayım
1-ORA M9
2-WENTTO F003
3-DIGIPHONE DG67

Byefsane34

Byefsane34

Üye
    Konu Sahibi
EyWaLLAh hAcI

Odysseus

Odysseus

Üye
Neden cümle içinde büyük küçük harf karışık kullanıyorsunuz ?..

hazarcep

hazarcep

Üye
CESİM V88
Çin Satış sitesinde 148 U.S.A. $ GittiGidorda v1000 adı ile satılıyor fiyatı 269.90TL sorunsuz wifi çalışyor oyun java tabanlı ise destekliyor.
3G ( görüntülü konuşma yok ) iphone arasındaki fark bu.

Avea hat ile GPRS WAP giriyor MMS ayarları AVEA tam Turkcell ayar bulunmadı diyor Avea ile mms alıyor yolluyor
Gmail hesabı ile wlan ile yani kablosuz ağ ile eposta yollanıyor alınıyor okunuyor.

iskoc46

iskoc46

Üye
n99

franklinda

franklinda

Üye
bu seni tatmin eder sanırım

nuko1950

nuko1950

Üye
ben wentto F003 aldım 199 lira wifi var ve çok rahat bağlanıyor ve ve video indiriyorum.mükemmel ötesi bir tel.tavsiye ederim.gii,ttigidiyordan teknofiksten aldım.

firema

firema

Üye
`200 TL her şey var tv wi-fi mp3-4-5 destekleyen dokunmatik yada klavyeli yada klasik
200 TL ye satıyorum kardeş ...

ninas

Üye
arkadaşlar anldığm kadaraıyla çin malı telefonlardan anlıyorsunuz. ben 3gün önce bir e72 aldım. telefonun sarjı bittikten sonra sarj falan almamaya başladı açılmadı. telefoncuya götürdüm batarya düşmüş adiymiş bozulmuş dedi. orjınal nokiayaya 25 lira sayıp bi tane batarya aldım. o akşam telefonun sarjı bitti. sarja taktım kapandı. açtım biraz kurcaladm yine kapandı yine açtım falan. olmayınca bıraktım. ertesi gün telefoncuya götürdüm anlamadı adam.s telefon öyle duruyor. sarja takıyorum bi kapanıyor bi sarj oluyor diyor. ama açma tuşuna basınca kapanıyor şarjda olmuyor. bi yardım edin lütfen

gmler123

Üye
Kardeşim o zaman öyle şarz etme hani duvara takılanlar varya bataryayı ona tak aynı işinini göürür kanloluyo at duvara takılalardan al

Üst Alt