Lütfen birisi yardım etsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen birisi yardım etsin
öncelikle merabalar.Onyo haipad smart marka tabletim var.ben bu tabletin sd kartını biçimlendirirken fat32 olan dosya biçimini yanlışlıkla exfat olarak değiştirdim ve geri dönüşü olmayan bir yola girdim. cihazı bilgisayara kabloyla bağlıyorum ve bilgisayar sd kartı görmüyo ne yaptıysam bi çözüm yolu bulamadım.Cihaza harici 8gb lık sd kart aldım bu şekilde bilgisayara takınca sd kartı okuyo fakat cihaza oyun yükleyemiyorum.Apk yi yüklüyorum fakat sd dosyasını download edemiyorum sd kart yok die hata veriyo .Bu oyunları cihaza taktığım harici sd karta nasıl yükliyebilirim.Fotoğraf yüklüyorum onlara bile bakamıyorum mp3 yüklüyorum onuda ayrıyetten mp3 programı yükledim anca öyle çalıştırabildim.Cihaz android 2.3

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bilgisayardan fat32 olarak biçimlendir.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bence çok uğraşmayın daha da kötüye gidebilir tablet.En iyisi bir teknik servise götürmek yada hard format atmak.

mancukya

Üye
Karti pcden panosonic sd formater adli kartla bicimlendirme yapabilirsin.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bilgisayarına linux kur yada cd den çalışan varsiyonunu indirip ordan çalıştır
linux exfat sistemini görür ondan sonra eski haline yani fat32 ye çevirirsin

ziya09

Üye
    Konu Sahibi
Evet xp exfat i gormuyomus linux yada win7 goruyomus xp icin exfat in yamasi var onu kurdum olmadi deniyecem birde tablete hard format nasil atiliyo atsak bile sd kartini eski haline getircekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt