lutfen bırı yardım etsin!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nomad60

nomad60

Üye
    Konu Sahibi
lutfen bırı yardım etsin!!!!
bes vakıt ezan programını indirdim ama telefonuma usb kablosu ıle attım ama destklenmeyen içerik diyor.telefonum d900i lutfen bırı yardım etsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bilmem::agla

kemo90

Üye
bu nokia için d900i için aramalısın

nomad60

nomad60

Üye
    Konu Sahibi
java dio lar ama d900i java digılmı???*

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş samsunglara program kurulumu çok farklı o bölüme bakıp öğrenmek gerek...

denzay

denzay

Üye
Dosyayı başka bil telefona at ordan kendiş telefonuna göndermeye çalış inşallah olur

mami24

mami24

Üye
arkadasım usb ile atmıssın farketmez ama telefonuna uyumlu içeriği indirdiğinden emin ol sonra yüklemeye calıs ne bilim d900i için proram ara bulursun

oflu250

oflu250

Üye
samsunglara o şekilde program yüklenmiyo pro anlatımı forumda mevcut ama sen kafanı hiiiç karıştırma şebekene göre gprs ayarlarını yap sonra wap.cepvakit.com yerimlerine gir gerisi türkçe zaten hemen yüklersin hiç uğraşmadan kolay gelsin

dj.fatih04

Üye
kardeş bu samsungların bi şifresi var sen samsung bölümüne girip adımları teker teker takip et sonra zaten java kurabiliyorsun ben kendim denedm

geleceklerin

Üye
kendini hiç yorma bulamasın kendine nokıa al tamam

xErKaNx

Üye
samsunglara o şekilde program yüklenmiyo pro anlatımı forumda mevcut ama sen kafanı hiiiç karıştırma şebekene göre gprs ayarlarını yap sonra wap.cepvakit.com yerimlerine gir gerisi türkçe zaten hemen yüklersin hiç uğraşmadan kolay gelsin

arkadasa katiliyorum cepvakit takvimi diyanete goredir. Birde cepmuvakkit.com var. Buradaki takvimi bir kontrol edersin. Belki temkinli vakitlere gore ayarlidir. Kolay gelsin

scorpion4772

scorpion4772

Üye
samsungların küçük bir programı vardı,java dosyalarınıo programda onaylattıktan sonra çalışıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt