Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lutfen bırı yardım etsin!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nomad60
Üye
Konu Sahibi
lutfen bırı yardım etsin!!!!
bes vakıt ezan programını indirdim ama telefonuma usb kablosu ıle attım ama destklenmeyen içerik diyor.telefonum d900i lutfen bırı yardım etsın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kemo90
Üye
bu nokia için d900i için aramalısın
nomad60
Üye
Konu Sahibi
java dio lar ama d900i java digılmı???*
Nadir
Emekli Yönetici
kardeş samsunglara program kurulumu çok farklı o bölüme bakıp öğrenmek gerek...
denzay
Üye
Dosyayı başka bil telefona at ordan kendiş telefonuna göndermeye çalış inşallah olur
mami24
Üye
arkadasım usb ile atmıssın farketmez ama telefonuna uyumlu içeriği indirdiğinden emin ol sonra yüklemeye calıs ne bilim d900i için proram ara bulursun
oflu250
Üye
samsunglara o şekilde program yüklenmiyo pro anlatımı forumda mevcut ama sen kafanı hiiiç karıştırma şebekene göre gprs ayarlarını yap sonra wap.cepvakit.com yerimlerine gir gerisi türkçe zaten hemen yüklersin hiç uğraşmadan kolay gelsin
dj.fatih04
Üye
kardeş bu samsungların bi şifresi var sen samsung bölümüne girip adımları teker teker takip et sonra zaten java kurabiliyorsun ben kendim denedm
geleceklerin
Üye
kendini hiç yorma bulamasın kendine nokıa al tamam
samsunglara o şekilde program yüklenmiyo pro anlatımı forumda mevcut ama sen kafanı hiiiç karıştırma şebekene göre gprs ayarlarını yap sonra wap.cepvakit.com yerimlerine gir gerisi türkçe zaten hemen yüklersin hiç uğraşmadan kolay gelsin
arkadasa katiliyorum cepvakit takvimi diyanete goredir. Birde cepmuvakkit.com var. Buradaki takvimi bir kontrol edersin. Belki temkinli vakitlere gore ayarlidir. Kolay gelsin
scorpion4772
Üye
samsungların küçük bir programı vardı,java dosyalarınıo programda onaylattıktan sonra çalışıyordu