Lütfen Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toker1990

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Bakın
Selam arkadaşlarım bu foruma ilk mesajım daha bir katkım yok ama sizden bişey isticem izninizle arkadaşlarım benim cep tlf fazla bilgim yok benim 370 ytl hadi ben 400 yaparım diyelim ama 400 ytl geçmiycek arkadaşlar bana bu fiyatta şöyle kamerası olan mp3 çalan bulututt yazılışını bilmedimden ) irdası olan bir telefon önerim güzel olsun ailemle kullanacam fotolar çekcem bişeyler yapcam 2 el deyil sıfır alcam !! yardımcı olan arkadaşlraıma çok teşekkür ederim

zoom

Üye
300 ytl ye k600 var sanırım 1.3 MPX

yanlış hatırlamıyorsam fiyat buydu 3G de destekli

ama tipi biraz kötü.

-------------------------------------

400 ytl ye bulabilir misin k750i bilmiyorum ama bulursan onu alabilirsin doğubankta vardı sanırım 350-450 arası gibi bir fiyatta ama ordakilerde kaçak mı değil mi belli değil yani ben bilmiyorum.

6630 var oda sanırım 400 YTL civarında bulunabilinir.

bitane daha geldi aklıma

z530i 357YTL

parlak ekran
vga kamera 4x zoom
video kayıt
video dj
28mb+memory stick
bluetooth
infrared
mp3 çalar aac çalar

bence ideal ama tipi bana göre yine kötü

seçim senin bir kaç seçenek sundum

toker1990

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım teşekkür ederim bilgilendirdigin için biraz k600 denilene kafam yattı ama bende bişey diycem ben aydında oturuyorum ben bugün kendim gittim baktım bir telefon söylediler k700i diye o nasıl acaba sizce güzelmi )

amedian

amedian

Üye
guzel tel ama resmi seni memnun edermi bilmiyorum eger biraz daha cıkma sansın olursa s700 al derim tabi hala satılıyosa cunku o tel.e pek rastlamıyorum piyasada eski telefonum 2 side ama s700 k700den daha guzel cekiyo.

Exalans

Exalans

Üye
motorola l6 veya v3 tavsiye ederim hem ucuz hemde aradığın özellikler var ama v3de hafıza az.

TonyukuK

TonyukuK

Üye
arkadaş resim de ii çekmesini istio.. bence en ideali ikinci el bi k750i.. vga kamera önermeyelm

zoom

Üye
bencede 2. el k750i en iyi seçenek gibi duruyor

demduam

demduam

Üye
kardeşim bence 350-400 ytl ye babalar gibi NOKIA 6630 al
mp3 çalıyor
1,3MP kamera
bluetooth
benim eski telefonumdu eğer N70 çıkmasa idi hiç niyetim yoktu satmaya
bence sen 6630 al ve farkı gör.

SAYGILAR...

ocu77

ocu77

Üye
kardeş az biraz bekle derim ben..piyasalar b..m b..k..euro almış başını gitmiş..şuanki tel fiyatlar gerçek fiyatlar diil..euro yüzünden 500 kağıtlık tel bi anda kıymete bindi 600 oldu..yinede sen bilirsin tabii

denizyalcin

denizyalcin

Üye
bence de... bu ara telefon alınmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt