Lütfen acil yardımm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen acil yardımm !!!
Arkadaşlar belki yanlış yere açmış olabilirim konuyu k.b acil yardıma ihtiyacım var.nokia 5800 telefonumu normal kullanırken daha 3 aylık tel kapatıp başka bir hat taktım nokia yazısı geliyor öle kalıyor açılmıyor nedeni ne olabilir lütfen acil yardım

61semih

61semih

Üye
cok normal nokıa sanbyan..

mstf_l

mstf_l

Üye
Kardes senin telefona bi hard format atmayı dene atmak icin sırasıyla yes,no,kamera ve acma kapama tuslarına bas ve basılı tut

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kardes senin telefona bi hard format atmayı dene atmak icin sırasıyla yes,no,kamera ve acma kapama tuslarına bas ve basılı tut
ister symbian der ister sanbyan der seni ilgilendirmez. :oke:

----------Eklendi @ 05:25:16 ---------- Yazıldı @ 05:23:49 ----------

Arkadaşlar belki yanlış yere açmış olabilirim konuyu k.b acil yardıma ihtiyacım var.nokia 5800 telefonumu normal kullanırken daha 3 aylık tel kapatıp başka bir hat taktım nokia yazısı geliyor öle kalıyor açılmıyor nedeni ne olabilir lütfen acil yardım
format Atmayı dene :oke:

darkblademaster

darkblademaster

Üye
kesinlikle format :)

canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar sağolun ama tel daha 3 aylık daha garanti dışına felan çıkmaz deyilmi.bide şimdi ben format atarsam ilerde bi sorun çıkarmaz deyilmi?

fireman87

fireman87

Üye
İşlemcisini yine zorlamışssın, format bi dene bakalım..

canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcisini yine zorlamışssın, format bi dene bakalım..
tamam arkadaşlar sağolun ama tel daha 3 aylık daha garanti dışına felan çıkmaz deyilmi.bide şimdi ben format atarsam ilerde bi sorun çıkarmaz deyilmi?

fireman87

fireman87

Üye
Aslında sen direk bi servise götürsen daha sağlıklı olur, format garanti kapsamından çıkarmaz ayrıca.

canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolasun kardeş

technoshark

technoshark

Üye
kardeşim ,telefonuna uygulamalar felan yüklediysen kasmış olabilir... zaten o telefon bazen çok kasıntı oluyor :S bu konuda ayar oluyorum.. format atmayı denersin olmadı teknik servise götür...

yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor. Eğer güvenlik kodu sorarsa 12345 girersin.

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia ve symbianla bole ugrasır durursun hocam.. :/ telefondan kurtul en kolay cozum bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt