Lütfen Acil Yardım !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

payne46

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Acil Yardım !!!!!!
Arkadaşlar ben N70 kullanıcısıyım, sorunum ise telefon internete girerken ve arama yaparken kendi kendine programlar açıyo (ajanda, galeri, media tuşu vb). Bide dikkat ettiğim kadarıyla düşük şebeke olduğunda bu hatayı veriyo, yani hat az çekerken. Format attığım halde düzelmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.

burak9400

burak9400

Üye
belki de çin malıdır telefonun:ehe

payne46

Üye
    Konu Sahibi
Acil bi yadım edin çin deil. :)

POWER

POWER

Üye
Versiyon(firmeare) atın. Bu işlemi Nokia software updater ile yapın. Ayrıntılı açıklama forum da mevcut. Bi tavsiyem de hafıza kartınızı bilgisayar takıp virüs taramasından geçirmenizdir. İyi forumlar kolay gelsin.

payne46

Üye
    Konu Sahibi
Versyon yükseltmeyi yaptım bi süre düzgün gidiyo ondan sonra gene kafayı yiyo telelefon. Avea hat takınca olmuyo sadece vodafonda yapıyo. Hafıza kartını tarattım virüs yok...

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşım sorunun basit bir kapak arızası.Bu olay benimde başıma geldiği için söylüyorum.Git adam gibi servisten orjinal ön kapak ve tuş takımı al.Eğer kapakta değilse tuş takımın altında beyaz plastikten bir ped var işte bu pedin değişmesi gerekiyor.İyi çalışmalar.

payne46

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sorunun basit bir kapak arızası.Bu olay benimde başıma geldiği için söylüyorum.Git adam gibi servisten orjinal ön kapak ve tuş takımı al.Eğer kapakta değilse tuş takımın altında beyaz plastikten bir ped var işte bu pedin değişmesi gerekiyor.İyi çalışmalar.

Saolasın kardeş ama sadece vodafone hatta oluyo bu sorun. Aveam'ı takınca olmuyo yani kapaktan olduğunu zannetmiyorum. Genede saol :sn:

worldcild

Üye
bencede kapak arızası cunku cakma kapaklarda tuslar kasar vede istenmedık seyler ortaya cıkar...ki buda değilse telefonu ıkıncı el aldın sanırım o yuzden kaynaklalan bı sorun olabılır..elınden cıkarmaya bak derım ben..satmayı düşünürsen haberım olsun

payne46

Üye
    Konu Sahibi
bencede kapak arızası cunku cakma kapaklarda tuslar kasar vede istenmedık seyler ortaya cıkar...ki buda değilse telefonu ıkıncı el aldın sanırım o yuzden kaynaklalan bı sorun olabılır..elınden cıkarmaya bak derım ben..satmayı düşünürsen haberım olsun

Yok birader kapak sağlam telefon sıfır kapağıda kendi orjinal kapağı. Vodafondan kaynaklanıyo sanırım çünkü aveada aynı hatayı vermiyo. Olmaz ise servise gönderirim sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt