maydinmaydin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim telefonda tasarım olarak en sevdiğim özellik dik şekilde durabilmesi o yüzden 920 hala gözüme harika geliyor. Birebir aynı tasarıma sahip yükseltilmiş donanımlı hali olsa (diğer sorunlar göz ardı edilirse) başkasına bakmam
Windows- görev yöneticisiGeri tuşunun uzun basılınca görev yöneticisinin açılması işlevini ben de pek beğenmiyorum. WP8'de Cortana gelmeden önce sesli komut vermek için Windows tuşuna uzun basılı tutuyorduk. WP8.1'le bunu arama tuşuna atadılar. O yüzden görev yöneticisinin Windows tuşuna uzun basılarak açılışı daha yerinde olurdu bence.
Lumia 925 kullanıcısı olarak bu tasarımın mükemmel olduğunu düşünüyorum köşeler batıyor kabul ama alışınca insan bu hiç te sorun olmuyor hata denge unsuru olarak kullanıyorum
kamera çıkıntısı asla rahatsız etmiyor hatırlıyorum da zamanında bir sitede millet eleştiriyordu nasıl kamera o öyle kurşun deliği gibi diye merak ediyorum o adamlar s serisinin kamera çıkıntısına ne tepki verdi bildiğin küp şeker gibi çıkıntı var
şarj ve kulaklık soketi altta olsa daha iyi olurdu zira özellikle kulaklıkla gezerken çok sıkıntı oluyor madem üstte olacak alta güçlü bir hoparlör koysalarmış bunun hoparlörü biraz zayıf
navigasyon tuşlarının dışarıda olması çok güzel benim için daha karizmatik duruyor-du (msnin karizma yerle bir artık)
fiziksel tuşların konumu tek kelime ile mükemmel böyle olmalı sağda daima elimin altında
Nokia'dan beklentim bu tasarımla yeni bir androidli model çıkartsın; 5.5inç ekran kıl kadar ince çerçeveler (altta ve üste nasıl ölçüde olmalı z serisi gibi olmamalı) uyarı ışığı görevi gören arka logo (arama mesaj şarj vb.) güçlü hoparlörler (iki tane altta şarj soketinin kenarında iki tane üstte ses tuşlarının yukarısında iki yanda) gezinti tuşları ekran dışında olsun üste de iris tarayıcı koyalımgövde malzemeside sağlam bişey olsun metal de olabilir Lumia 1520 -920deki polikarbonatta ( o sarı renk olmalı mutlaka)
kısacası Lumia 925 in tasarımı on numara kaldı ki diğer pek çok firma da bunun tasarımını kopyalayıp kullanıyor( iphone 6 mesela; Lumia 925 ve 625in tasarımının birleşmiş versiyonu)
diğer modellerin tasarımını da severim Lumia 920 mesela sert ve karizmatik bununla birlikte renkli ve neşeli
Lumia 820 biraz daha çıtı pıtı ve şık
Lumia 720 mütevazi ve şık
Lumia 520ve620 abi ben giriş seviyesiyim ama çirkinliğe müsamaha edemem der gibi
625- uygun fiyata şık tasarım isteyenlere göre
930-830- farklı modeliz biz kardeşim tasarımımız da farklı olacak herhalde
buna benzer bir konuda ben açmıştım bir yıl falan olmuştur
kitle olarak kullandığımız telefonun tasarımını da on planda tutuyoruzsanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?