Lumia'lardaki flash player sorunu çözülür mü?

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
Lumia'lardaki flash player sorunu çözülür mü?
arkadaşlar malum lumia telefonlarda flash desteği yok.acaba bir ara iphone için flash 10.1 uyarlamışlardı bunu lumia içinde yapabilirler mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar malum lumia telefonlarda flash desteği yok.acaba bir ara iphone için flash 10.1 uyarlamışlardı bunu lumia içinde yapabilirler mi?

Flash player olayı bir sorun değil alparslan.
Adobe firması flaş desteğini mobil sektöründen çekti.
Ve ülkemize gelen Lumialar firma sektörden çekildikten sonra çıktığı için flash player destekli olması mümkün değil.
Bu sadece WP için değil, Android ve diğer sistemler için de geçerli.
Mobilden çekilme işleminden sonra çıkan hiçbir telefonda flash desteği olmayacak.
Mecburen önümüzdeki dönemde flashı tarihe gömerek onun yerini alacak olan HTML5'in yaygınlaşmasını bekleyeceksin.
Giderek de yaygınlaşıyor zaten.
Benzer konular defalarca açıldı, tartışıldı, bahsedildi...

• Beğen
Tepkiler: n000k

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi

Flash player olayı bir sorun değil alparslan.
Adobe firması flaş desteğini mobil sektöründen çekti.
Ve ülkemize gelen Lumialar firma sektörden çekildikten sonra çıktığı için flash player destekli olması mümkün değil.
Bu sadece WP için değil, Android ve diğer sistemler için de geçerli.
Mobilden çekilme işleminden sonra çıkan hiçbir telefonda flash desteği olmayacak.
Mecburen önümüzdeki dönemde flashı tarihe gömerek onun yerini alacak olan HTML5'in yaygınlaşmasını bekleyeceksin.
Giderek de yaygınlaşıyor zaten.