varolan bir sorunu siz niye inkar ediyorsunuz? bizde 1.7 vardı arkadaşım sorunu göstermek için 1.6'ya geri döndü, gayet de kuruldu. düşmanca bir yaklaşım yok ortada. sizin bakış açınıza göre wp'a ne eleştiri gelse düşmanca zaten.
gücelleme olayı hiç de öyle değil. bazı kullanıcılar hiç güncelleme gelmediğinden söz etmiş. bazıları ise güncellemelerin başta geldiğini sonra gelmemeye başladığını söylemiş. bizdeki cihazda güncellemeler hiç gelmedi. uygulamaları el ile mağazadan güncelledik hep. isim olarak aratınca zaten aynı uygulamaların eski ve yeni sürümleri bir arada geliyor. bazı yayınlayıcılar daha bilinçli olarak eski sürümleri kaldırmış oluyor ama bazı uygulamaların eski ve yeni sürümleri ortalarda dolaşıyor. wifi açık, güç tasarrufu da kapalı.
ayrıca fırsat kollayıp falan demişsiniz. ben aylardır hiçbir wp ile alakalı konuya uğramıyorum. uğradıklarım olmuştur ara ara ama onlarda da konudan farklı bir şeye cevap vermişimdir hep. uğramama sebebim ise birincisi çoğu gereksiz haber ve gereksiz tespit olduğu için, ikincisi sırf önyargı ile yaklaşmış olmamak için. bir arkadaşımdan l920 developer edition cihazı buldum ve bir süre kullandım. hani reklam yaptığımı iddia ettiğiniz, meego turkiye'nin sahibi olur bu arkadaşım. ismini zaten bilen bilir. bana öyle çıkışacağınıza kendi yazdıklarınızı hatırlayın.