lumia'lara yeni yazılım çıkar mı? çıkarsa ios android vs.şeylerl geçer

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Eğer bu saçmalık sadece developer cihazında oluyorsa o zaman sorun yok demektir.

dedigim gibi bende olmuyor. Az önce yine baktim yemek sepeti iki tane uygulama olarak gözüküyor. Sen de windows phone store yazip magazada arama yapabilirsin. Sonuclari paylaşirsan da iyi olur.

PriZm

PriZm

Üye

dedigim gibi bende olmuyor. Az önce yine baktim yemek sepeti iki tane uygulama olarak gözüküyor. Sen de windows phone store yazip magazada arama yapabilirsin. Sonuclari paylaşirsan da iyi olur.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali 1.6 versiyon kodlu uygulamanin linki bana bir atarmisin. Ben de hem tarayicida hem de magaza uygulamasinda gozukmuyor o.

PriZm

PriZm

Üye
Tabi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
açılmıyor hata veriyor. Aramalarda çıkmamasının sebebi de bu olmalı. Zaten senin attigin ss'lere dikkatlice bakinca hepsinin yayıncısı degişik. Birisi Nokia,birisi yemek sepeti birisi de bilmedigim bir geliştirici.

PriZm

PriZm

Üye
İşte hal bu olunca WP marketi daha fazla uygulama arttırmadan önce köklü bir değişikliğe gitmeli.Aynı uygulamaların farklı sürümleri mağazada geziniyor..

PriZm

PriZm

Üye
Epey fark varmış

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ama bu kullanıcıyi etkilemiyor. Sonuc magazaya telefondan giriyorsun ve bu degişik versiyonlarin hepsini goremiyorsun.

Aslinda apphighlights'ta bir açık vardı o kapatılmasıydı her şeyi görebiliyor olacaktık. Mesela magazaya onaya gönderilmiş test aşamasındaki veya beta test aşamasındaki uygulamalar orada çıkıyordu. Tabi Nokia bu acigi farkedince duzeltildi.

PriZm

PriZm

Üye
ama bu kullanıcıyi etkilemiyor. Sonuc magazaya telefondan giriyorsun ve bu degişik versiyonlarin hepsini goremiyorsun.

Aslinda apphighlights'ta bir açık vardı o kapatılmasıydı her şeyi görebiliyor olacaktık. Mesela magazaya onaya gönderilmiş test aşamasındaki veya beta test aşamasındaki uygulamalar orada çıkıyordu. Tabi Nokia bu acigi farkedince duzeltildi.

Peki mağazadaki uygulama sayımlarında hangisi göz önüne alınıyor? Sitemi telefondan girilenmi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Yani telefondan girilen :hmmm

öyle de diyebiriz çünkü telefondan girince de bölge farklılıgından dolayı ulaşılamayan uygulamalar oluyor. Misal ABD magazanın %90'ına ulaşabiliyor. Türkiye %85 civarında.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi

öyle de diyebiriz çünkü telefondan girince de bölge farklılıgından dolayı ulaşılamayan uygulamalar oluyor. Misal ABD magazanın %90'ına ulaşabiliyor. Türkiye %85 civarında.
Tamam böyle diyelim bu doğru fakat bir uygulama birden fazla var çünkü bazıları eski sürünü bazıları yeni sürümünü çalıştırıyor ve beğeniyorlar.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
l920 çok süper bir cihaz kitlesini memnun eden vede pişman etmeyen bir cihaz haksızlık edilmemei bence nokia bir çok özelik kattı tlf uygulama ve oyun az olması cihazı asla kötü yapmaz ilk çıktığında andoid te çıplak kraldı ama şimdi tepelerde oynuyor kim bile bilir zamanla bir bakmışsınız o beğenmediğiniz windows ciazları epelerd eolur sistem değişir kimin ne olucağını kimse bilemez her şey son kulanıcının elinde..

aynen :oke:

pRime.

pRime.

Üye
açılmıyor hata veriyor. Aramalarda çıkmamasının sebebi de bu olmalı. Zaten senin attigin ss'lere dikkatlice bakinca hepsinin yayıncısı degişik. Birisi Nokia,birisi yemek sepeti birisi de bilmedigim bir geliştirici.
arkadaşım aynı uygulama aynı. hepsini kurup baktık biz. yayınlayıcı farklı gözüküyor sadece. hala gelmiş savunmaya çalışıyorsunuz.
ayrıca daha büyük bir problem var. uygulama güncelleme mekanizması doğru dürüst çalışmıyor. bir uygulamanın güncellenmiş olduğunu bilmemize rağmen güncelleme bildirimi gelmiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşım aynı uygulama aynı. hepsini kurup baktık biz. yayınlayıcı farklı gözüküyor sadece. hala gelmiş savunmaya çalışıyorsunuz.

neyi ispatlamaya calişiyorsun. Kurulmuyor uygulama. Hata veriyor. Ama 1.7 ve 1.3 veraiyonları kuruluyor. Zaten ben de burada bunlar farkli uygulamalar demedim. Boyle duşmanca kötülemek icin firsat kollayip acik arayanlar oldukca elbet bildigi kadariyla savunanlar da olacaktir.
evet guncelleme bildirimleri herkese ayni anda gelmiyor. Tabi guncelleme haberini alip bekleyince guncelleme siatemi sorunluymuş gibi oluyor o ayri. Bende her iki cihazim da Gunun belirli saatlerinde guncelleme bildirimlerini veriyor duzenli olarak. Tabi o saatlerde paket veriniz kapaliysa veya batarya guc tasarruf modundaysa gelmez o ayri.

pRime.

pRime.

Üye

neyi ispatlamaya calişiyorsun. Kurulmuyor uygulama. Hata veriyor. Ama 1.7 ve 1.3 veraiyonları kuruluyor. Zaten ben de burada bunlar farkli uygulamalar demedim. Boyle duşmanca kötülemek icin firsat kollayip acik arayanlar oldukca elbet bildigi kadariyla savunanlar da olacaktir.
evet guncelleme bildirimleri herkese ayni anda gelmiyor. Tabi guncelleme haberini alip bekleyince guncelleme siatemi sorunluymuş gibi oluyor o ayri. Bende her iki cihazim da Gunun belirli saatlerinde guncelleme bildirimlerini veriyor duzenli olarak. Tabi o saatlerde paket veriniz kapaliysa veya batarya guc tasarruf modundaysa gelmez o ayri.

varolan bir sorunu siz niye inkar ediyorsunuz? bizde 1.7 vardı arkadaşım sorunu göstermek için 1.6'ya geri döndü, gayet de kuruldu. düşmanca bir yaklaşım yok ortada. sizin bakış açınıza göre wp'a ne eleştiri gelse düşmanca zaten.

gücelleme olayı hiç de öyle değil. bazı kullanıcılar hiç güncelleme gelmediğinden söz etmiş. bazıları ise güncellemelerin başta geldiğini sonra gelmemeye başladığını söylemiş. bizdeki cihazda güncellemeler hiç gelmedi. uygulamaları el ile mağazadan güncelledik hep. isim olarak aratınca zaten aynı uygulamaların eski ve yeni sürümleri bir arada geliyor. bazı yayınlayıcılar daha bilinçli olarak eski sürümleri kaldırmış oluyor ama bazı uygulamaların eski ve yeni sürümleri ortalarda dolaşıyor. wifi açık, güç tasarrufu da kapalı.

ayrıca fırsat kollayıp falan demişsiniz. ben aylardır hiçbir wp ile alakalı konuya uğramıyorum. uğradıklarım olmuştur ara ara ama onlarda da konudan farklı bir şeye cevap vermişimdir hep. uğramama sebebim ise birincisi çoğu gereksiz haber ve gereksiz tespit olduğu için, ikincisi sırf önyargı ile yaklaşmış olmamak için. bir arkadaşımdan l920 developer edition cihazı buldum ve bir süre kullandım. hani reklam yaptığımı iddia ettiğiniz, meego turkiye'nin sahibi olur bu arkadaşım. ismini zaten bilen bilir. bana öyle çıkışacağınıza kendi yazdıklarınızı hatırlayın.

PriZm

PriZm

Üye
Edit.

tapatalk

tapatalk

Üye
yani anlaşışan win8 de ki gibi sorunlu bildirimler. mesajlaşma uygulamasına faceyi filan girdim maşallah yarım saat sonra geliyo bazen de normal geliyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
varolan bir sorunu siz niye inkar ediyorsunuz? bizde 1.7 vardı arkadaşım sorunu göstermek için 1.6'ya geri döndü, gayet de kuruldu. düşmanca bir yaklaşım yok ortada. sizin bakış açınıza göre wp'a ne eleştiri gelse düşmanca zaten.

gücelleme olayı hiç de öyle değil. bazı kullanıcılar hiç güncelleme gelmediğinden söz etmiş. bazıları ise güncellemelerin başta geldiğini sonra gelmemeye başladığını söylemiş. bizdeki cihazda güncellemeler hiç gelmedi. uygulamaları el ile mağazadan güncelledik hep. isim olarak aratınca zaten aynı uygulamaların eski ve yeni sürümleri bir arada geliyor. bazı yayınlayıcılar daha bilinçli olarak eski sürümleri kaldırmış oluyor ama bazı uygulamaların eski ve yeni sürümleri ortalarda dolaşıyor. wifi açık, güç tasarrufu da kapalı.

ayrıca fırsat kollayıp falan demişsiniz. ben aylardır hiçbir wp ile alakalı konuya uğramıyorum. uğradıklarım olmuştur ara ara ama onlarda da konudan farklı bir şeye cevap vermişimdir hep. uğramama sebebim ise birincisi çoğu gereksiz haber ve gereksiz tespit olduğu için, ikincisi sırf önyargı ile yaklaşmış olmamak için. bir arkadaşımdan l920 developer edition cihazı buldum ve bir süre kullandım. hani reklam yaptığımı iddia ettiğiniz, meego turkiye'nin sahibi olur bu arkadaşım. ismini zaten bilen bilir. bana öyle çıkışacağınıza kendi yazdıklarınızı hatırlayın.

yine söyluyorum 1.5,1.6 ve 1.7 diyorsun ama telefondan magazaya girince sadece 1.3 ve 1.7 versiyonu gorunuyor. Ayrıca evet böyle hatalar da olabilir. Misal bir arkadaşımız gecen gün wp icin yazdigi oyuna guncelleme hazirlayip onaya gonderdi ama oyun guncelleme yerine başka bir oyun olarak yayinlandi. Magazadan kullanicilar bu durumu şikayet edebiliyor. Ve biz de şikayetimizi ilettik durum duzeltildi.
Söylediklerimin de arkasındayım meego Türkiye de symbian Türkiye,android Türkiye veya windowsphone Türkiye sitelerinden farksızdır benim gözümde ve forum kurallarına göre de linklerini paylaşmak yasaktir.

Gereksiz dedigin konu ve haberler de kişiye gore degilir sana gereksiz gelebilir hergün o sayfaları ziyaret eden yüzlerce kişiye gerekli geliyor demek ki. Ayrıca kimseye çıkışmadıgım gibi sana da çıkışmiyorum. Nasıl ki sen savunmayın deme hakkına sahipsen ben de savunma hakkına sahibim.

Üst Alt