Lumia928 hakkında yeni bilgiler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

.Murat.

.Murat.

Üye
Xenon flaş ve led flaş
aynı anda olur dediğimde sitedeki bir kaç arkadaş
saçmalama demişlerdi
demekki oluyormuş

alical33

alical33

Üye
.Murat.

.Murat.

Üye
çok kaba olurmuş
video ayrı fotoğraf makinesi ayrı
kullanım açısından kolaylı olur demiştim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok daha iyi sıradışı cihazlar bekliyorum nokia dan

acoustic

acoustic

Üye
Değişik duruyor ve de Nokia yeni cihaz tanıtmalı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
son gelen bilgilere bakilirsa lumia920'nin ciddi derecede geliştirilmiş versiyonu olmuş lumia928.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
lumia 928 sadece verizon tarafından amerikada satılacak diye biliyorum türkiyeye gelmeyecek mi bu tlf :(

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 920'nin üzerine pek de birşey konmamış. Hiç değilse 13 MP kamera bekliyordum.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
neden sadece amerika için çıkarıyor ki

acoustic

acoustic

Üye
Lumia 920'nin üzerine pek de birşey konmamış. Hiç değilse 13 MP kamera bekliyordum.

Her kesim kullanıcı ve tüketiciye ulaşma hedefinde oldukları için daha makul ve ulaşılır olmak istiyorlar buda sunulan hizmetleri kısıtlı olarak sunum ile başarabiliyorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihaz "global ready" olarak hazirlanmiş. Yani sadece verizona ozel olmayacak.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar cihaz "global ready" olarak hazirlanmiş. Yani sadece verizona ozel olmayacak.

Abi Türkiye ne zaman birde sana zahmet bir tabloda 920/928 karşılaştırması yap eğer tüm özellikleri belli ise yoksa tanınıtımdan sonra yaparsın bakalım ne artılar varmış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Abi Türkiye ne zaman birde sana zahmet bir tabloda 920/928 karşılaştırması yap eğer tüm özellikleri belli ise yoksa tanınıtımdan sonra yaparsın bakalım ne artılar varmış

lumia928'in resmi olarak ozellikleri aciklanmadi. Ama chipsetin lumia920'de kullanilanin degişik bir versiyonu oldugunu biliyoruz artik.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Nokia gectigimiz gunlerde Nokia Lumia928 ile özel bir konser kaydi gercekleştirmiş. Önümüzdeki gunlerde videosu da ortaya cikar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Tripod ve Lumia uyumluluğuna bir bakın...:good:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kaldı 11 Gün

Üst Alt