Alın buldum çift çekirdekli S4 pluslar da dört çekrdekli s4 prolar da geçimiş exynos'u bu kadar...(Çift çekirdekli s4'ler bile 3 testte exynos'u geçmiş.Ben zaten tahmin etmiştim Krait Mimarisi...
Alın buldum çift çekirdekli S4 pluslar da dört çekrdekli s4 prolar da geçimiş exynos'u bu kadar...(Çift çekirdekli s4'ler bile 3 testte exynos'u geçmiş.Ben zaten tahmin etmiştim Krait Mimarisi...
funboy luk bir yorumum yok,objektif konuşuyorum,sen subjektif yorumluyorsun,ben benchlere yine inanmıyorum ama siz onu kıstas alıyosunuz. Bir daha yorumlarımı kesinlikle alıntılamamanı rica ediyorum,tartışma üslubunuzu düzeltene insanlara hakaret etmemeyi öğrenene kadar.
funboy luk bir yorumum yok,objektif konuşuyorum,sen subjektif yorumluyorsun,ben benchlere yine inanmıyorum ama siz onu kıstas alıyosunuz. Bir daha yorumlarımı kesinlikle alıntılamamanı rica ediyorum,tartışma üslubunuzu düzeltene insanlara hakaret etmemeyi öğrenene kadar.
Kardeşim kusura bakma ama bir sorununmu var ? zamanında ben sana benim yorumlarımı alıntılama mümkünse dedim fakat her konuda geldin mesajlarımı alıntıladın, bu konudada sen alıntıladın ? hem suçlu hem güçlü. http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ne-bu-islemci-kapismasi-d-715207.html
Al bak şu konuya s4'ün performansını vede o çok övdüğün tegra 3'ün performansını gör umarım daha fazla konuşmazsın.
Bu arada HTC One S'in İşlemcisi MSM8260A Lumia 920'ninki ise MSM8960.Ayrıca One S'de Qualcomm'un açıklamaası var:MSM8260A işlemcili S4 yongalarda üretim teknolojisi geçişlerinden dolayı istediğimiz performansı alamadık.Bu nedenle MSM8960 işlemcili yeni yongalar üreterek performans kaybını azalttık.Hatta performans artışı bile sağladık.Yani bu nedenle OneS S3'ün gerisinde kalıyor.