O halde Turkcell paraları toplayıp satışı garantiledikten sonra şöyle söyleyecek
Kusura bakmayın haklısın efendim ama bizimle bir alakası yok.
Gecikme Nokia tarafından oldu Cihazları yollamadılar
O halde Turkcell paraları toplayıp satışı garantiledikten sonra şöyle söyleyecek
Kusura bakmayın haklısın efendim ama bizimle bir alakası yok.
Gecikme Nokia tarafından oldu Cihazları yollamadılar
yok ya türkcell pahalıdır ama sağlamdır yani gecikme olacağını sanmıyorum. nokia shopta çalışanlar pek önemsemiyor müşteriyi ama türkcell mağaza genel merkez tarafından kontrol ediliyor yanlışlk olacağını sanmam
valla kardesım satıs polıtıkası geregı dediğin cok mantıklı zaten yapıyor butun fırmalar boyle seyler kesın boyle olacaktır bence son ana kadarda nokıa shopta fıyatların bellı olmaması cok tuhaf bende anlamadım
Ticaret bu yapar ne olacak fazladan 500 1000 satsa kardır onlar için
O zaman Turkcell şöyle birpolitika izleyecek: 13'ün başlayacak demiş. Muhtemelen 20 sine sarkar. Arayıp neden gelmediğini sorunca, sizden önce sipariş verenlerin teslimatını gerçekleştiriyoruz felan derler.
evet arkadaşlar olay belli. Sipariş verdiginiz andan itibaren 3işgunu icinde urun bulundugunuz yere gore kargo veya kurye ile gonderilmek icin hazirlaniyor. Yani gonderilmeye başlanicak tarih 13/11/2012'den itibaren urunler satin alanlarin adreslerine gonderilecek. Teslim tarihi bugun sipariş edenler icin en gec 16 kasim o da kargoda gecikme olursa. Kargo veya kuryeden kaynaklanan bir sorun olmazsa telefon 16'sindan once elinizde olur. Turkcell muşteri hizmetlerindeki eleman da cihazi gorunce şaşirdi nokia boyle cihaz yapiyor mu diyor. Hatta iphone5 alicakti vazgecti onumuzdeki hafta lumia920 alicak.

evet arkadaşlar olay belli. Sipariş verdiginiz andan itibaren 3işgunu icinde urun bulundugunuz yere gore kargo veya kurye ile gonderilmek icin hazirlaniyor. Yani gonderilmeye başlanicak tarih 13/11/2012'den itibaren urunler satin alanlarin adreslerine gonderilecek. Teslim tarihi bugun sipariş edenler icin en gec 16 kasim o da kargoda gecikme olursa. Kargo veya kuryeden kaynaklanan bir sorun olmazsa telefon 16'sindan once elinizde olur. Turkcell muşteri hizmetlerindeki eleman da cihazi gorunce şaşirdi nokia boyle cihaz yapiyor mu diyor. Hatta iphone5 alicakti vazgecti onumuzdeki hafta lumia920 alicak.

İşte bu Ali abi farkı. Adamı iphone dan lumia ya çevirtır
- - - Eklendi - - -
İşte bu Ali abi farkı. Adamı iphone dan lumia ya çevirtır![]()

Kafam karıştı.. Sipariş verecektim..
aynen eleman hasta oldu cihaza. Aldiktan sonra bir hafta kullanip beni ara memnun kalmazsan gel parani benden al dedim. Memnun kalicagimdan eminim cihaz cok guzel dedi.![]()
Ezgi acele etme, önümüzdeki Çarşamba gününe kadar bekle.
Diğer mağazalar da fiyat açıklamaya başlarlar gelecek hafta sonuna doğru.
Rekabetçi piyasada 1500-1600 TL arası olacaktır.
Ben de Anıtkabir'de Atamızı ziyaretten sonra Ankamall'e gittim.
Ama ne mağazalarda, ne Turkcell'de ne de Nokia Standlarında teşhir cihazı yok.
Nokia Shop'ta tek bulabildiğim bu kitapçık oldu: