lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
:ehe 1 gün daha bekliyeyim o zaman. Hatta birazdan turkcell müşteri hizmetlerini arayayım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
O halde Turkcell paraları toplayıp satışı garantiledikten sonra şöyle söyleyecek

Kusura bakmayın haklısın efendim ama bizimle bir alakası yok.
Gecikme Nokia tarafından oldu Cihazları yollamadılar

remzi33

remzi33

Üye
O halde Turkcell paraları toplayıp satışı garantiledikten sonra şöyle söyleyecek

yok ya türkcell pahalıdır ama sağlamdır yani gecikme olacağını sanmıyorum. nokia shopta çalışanlar pek önemsemiyor müşteriyi ama türkcell mağaza genel merkez tarafından kontrol ediliyor yanlışlk olacağını sanmam

komando04

komando04

Üye

valla kardesım satıs polıtıkası geregı dediğin cok mantıklı zaten yapıyor butun fırmalar boyle seyler kesın boyle olacaktır bence son ana kadarda nokıa shopta fıyatların bellı olmaması cok tuhaf bende anlamadım

- - - Eklendi - - -

yok ya türkcell pahalıdır ama sağlamdır yani gecikme olacağını sanmıyorum. nokia shopta çalışanlar pek önemsemiyor müşteriyi ama türkcell mağaza genel merkez tarafından kontrol ediliyor yanlışlk olacağını sanmam

elbet forumdan arkadaslarımız siparıs veren vardır bekleyıp gorelım o zaman

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

valla kardesım satıs polıtıkası geregı dediğin cok mantıklı zaten yapıyor butun fırmalar boyle seyler kesın boyle olacaktır bence son ana kadarda nokıa shopta fıyatların bellı olmaması cok tuhaf bende anlamadım

Ticaret bu yapar ne olacak fazladan 500 1000 satsa kardır onlar için

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakalım 13. gelince ne olacak bekleyip göreceğiz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim Nokia shopda Turkcell nasıl fiyat ve tarih veriyor dedi ellerinde cihaz yok onların daha dedi,dedim valla adamlar yazmışlar :)

Placebo-

Placebo-

Üye
O zaman Turkcell şöyle birpolitika izleyecek: 13'ün başlayacak demiş. Muhtemelen 20 sine sarkar. Arayıp neden gelmediğini sorunca, sizden önce sipariş verenlerin teslimatını gerçekleştiriyoruz felan derler.

• Beğen
Tepkiler: n000k
komando04

komando04

Üye
O zaman Turkcell şöyle birpolitika izleyecek: 13'ün başlayacak demiş. Muhtemelen 20 sine sarkar. Arayıp neden gelmediğini sorunca, sizden önce sipariş verenlerin teslimatını gerçekleştiriyoruz felan derler.

kesınlıkle sarkacagına ınanıyorum bende

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam bir saattir turkcelle konuşuyorum. En gec 16 kasimda kesinlikle cihaz elinizde diyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tam aciklamayi biradan yapicam arkDaşlar şimdi arac kullaniyorum

Placebo-

Placebo-

Üye
Bekliyoruz ali abi. Ona göre sipariş vereceğim.

komando04

komando04

Üye
bende vereceğim valla yeter artık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar olay belli. Sipariş verdiginiz andan itibaren 3işgunu icinde urun bulundugunuz yere gore kargo veya kurye ile gonderilmek icin hazirlaniyor. Yani gonderilmeye başlanicak tarih 13/11/2012'den itibaren urunler satin alanlarin adreslerine gonderilecek. Teslim tarihi bugun sipariş edenler icin en gec 16 kasim o da kargoda gecikme olursa. Kargo veya kuryeden kaynaklanan bir sorun olmazsa telefon 16'sindan once elinizde olur. Turkcell muşteri hizmetlerindeki eleman da cihazi gorunce şaşirdi nokia boyle cihaz yapiyor mu diyor. Hatta iphone5 alicakti vazgecti onumuzdeki hafta lumia920 alicak.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
evet arkadaşlar olay belli. Sipariş verdiginiz andan itibaren 3işgunu icinde urun bulundugunuz yere gore kargo veya kurye ile gonderilmek icin hazirlaniyor. Yani gonderilmeye başlanicak tarih 13/11/2012'den itibaren urunler satin alanlarin adreslerine gonderilecek. Teslim tarihi bugun sipariş edenler icin en gec 16 kasim o da kargoda gecikme olursa. Kargo veya kuryeden kaynaklanan bir sorun olmazsa telefon 16'sindan once elinizde olur. Turkcell muşteri hizmetlerindeki eleman da cihazi gorunce şaşirdi nokia boyle cihaz yapiyor mu diyor. Hatta iphone5 alicakti vazgecti onumuzdeki hafta lumia920 alicak.

İşte bu Ali abi farkı. Adamı iphone dan lumia ya çevirtır :ehe

- - - Eklendi - - -

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

aynen eleman hasta oldu cihaza. Aldiktan sonra bir hafta kullanip beni ara memnun kalmazsan gel parani benden al dedim. Memnun kalicagimdan eminim cihaz cok guzel dedi. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kafam karıştı.. Sipariş verecektim..

Ezgi acele etme, önümüzdeki Çarşamba gününe kadar bekle.
Diğer mağazalar da fiyat açıklamaya başlarlar gelecek hafta sonuna doğru.
Rekabetçi piyasada 1500-1600 TL arası olacaktır.

aynen eleman hasta oldu cihaza. Aldiktan sonra bir hafta kullanip beni ara memnun kalmazsan gel parani benden al dedim. Memnun kalicagimdan eminim cihaz cok guzel dedi. :kıskıs:

Ben de Anıtkabir'de Atamızı ziyaretten sonra Ankamall'e gittim.
Ama ne mağazalarda, ne Turkcell'de ne de Nokia Standlarında teşhir cihazı yok.

Nokia Shop'ta tek bulabildiğim bu kitapçık oldu:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

Ezgi acele etme, önümüzdeki Çarşamba gününe kadar bekle.
Diğer mağazalar da fiyat açıklamaya başlarlar gelecek hafta sonuna doğru.
Rekabetçi piyasada 1500-1600 TL arası olacaktır.

Ben de Anıtkabir'de Atamızı ziyaretten sonra Ankamall'e gittim.
Ama ne mağazalarda, ne Turkcell'de ne de Nokia Standlarında teşhir cihazı yok.

Nokia Shop'ta tek bulabildiğim bu kitapçık oldu:

nokia shoptan ne beklersin ki zaten?? :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
turkcell bile nokia turkiye'den şikayetci valla. Adam diyor ki boyle bir cihaz gelmiş biz satiyoruz nokia Turkiyenin haberi yok. Hala daha reklamlsri bile yok hicbir yerde.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt