dilmenibrahim
Üye
Ne renk almaya karar verdin şimdiden hayırlı olsunYok daha değil akşam vereceğim bilgisayar başına geçince siparişi. İşler biraz muallakta çünkü.
Ne renk almaya karar verdin şimdiden hayırlı olsunYok daha değil akşam vereceğim bilgisayar başına geçince siparişi. İşler biraz muallakta çünkü.
Aradım şimdi, başka birisi çıktı, bayan vardı Turkcell'in durumu ile ilgili bir şey sormuştum dedim, bir saniye dedi. Haber bekliyoruz hala, yarım saate tekrar ararmısınız dedi.
İyi karıştırdım Nokia Shop'u. 15.30'da tekrar arıcam.

kırmızı mısarı falan alsaydın keşke
o değilde inceleme videosu bekliyoruz o kadar yaygara kopardın şu telefon için
![]()

12 taksit yapıyor turkcell. Ayda 142 tl. 13'ünde cihaz elimde.![]()
Sarı göre göre midem kalktı canım. Kırmızı çekici geliyor artık.![]()
İnceleme videosundan emin değim ama resimli inceleme olack elbet. Videoyu alikemal abiler çekecek.![]()
başka ne renkler vardı ki ben olsam matte black alırdım çakı gibi 
ezgı sende benım gıbı bekleyemedın ha sonunda pekı ne renk sipariş verdin kardesim

başka ne renkler vardı ki ben olsam matte black alırdım çakı gibi
![]()
hangi renk olursa olsun her türlü elde, masada dikkat çekiyor yani burdayım diyen bi' tasarımı var
Kırmızı vereceğim.
- - - Eklendi - - -
Sarı, kırmızı, beyaz, siyah.. Siyah ve beyaz klasik ya..

Kırmızı vereceğim.
- - - Eklendi - - -
Sarı, kırmızı, beyaz, siyah.. Siyah ve beyaz klasik ya..
Hayırlısı o zaman. İnş sende kavuşursun cihazına.
Doctor ; aynen öyle ya muhteşem tasarım. N9 çıktığında çok kıskanmıştım zaten.![]()
Valla abi durum çok karışık, geçen konuşmayı yazıyorum ama ben bile inanmadım.Merakla bekliyoruz
Aynen Katılıyorum sana beklemek lazım bakarsın daha makul fiyatlar çıkar zaten çıkacaktırdaArkadaşlar bir heyecanla erken sipariş vermeyin, diğer satıcıların da fiyatlarını bekleyin derim. tabi siz bilirsiniz![]()
Valla abi durum çok karışık, geçen konuşmayı yazıyorum ama ben bile inanmadım.
- Merhaba, Turkcell'in durumu ile ilgili tekrar arayın demiştiniz
+ Merhaba, Diğer Nokia bayileri ile görüştüm, Türkcell satışa başlamış ama 13'ünden sonra gönderme gibi bir durumları yok sadece sipariş topluyorlar.
- Peki sitelerinde 13'ünde kargo yollayacaklarını yazıyorlar?
+ Hayır efendim ellerinde yok, siz kontratlı mı alacaksınız peşin mi?
- Peşin alacağım
+ O zaman isminizi telefonunuzu alalım, biz gelince size haber veririz
- Benim ismim listede var, teşekkür ederim
+ Tamam o zaman gelir gelmez ararız
- İyi Günler
+ İyi Günler
Ama ben bu bilginin %100 doğru olduğuna inanmıyorum, Turkcell durduk yere net bir tarih vermez. Bence onlar da şoktalar. Başka Nokia shop'la görüşen varsa sabırsızlıkla bekliyorum durumu..
Arkadaşlar bir heyecanla erken sipariş vermeyin, diğer satıcıların da fiyatlarını bekleyin derim. tabi siz bilirsiniz![]()

Açıkçası bence Turkcell durduk yere tarih vermez, ama eklemeyi unuttum 21'inden önce de gelebilir dedi. Bence Turkcell'in bilgisi daha sağlam.. Fiyatı bile kesin yani, Nokia shop'lara inanmıyorum artık pek.Kafam karıştı.. Sipariş verecektim..
Olabilir, yazımı şimdi editledim, 21'inden önce gelebilir dedi konuşmada.
valla kardesım sana sunu soyleyım bende az önce görüştüm en gec 18inde gelecek dedi nokıa shop ve turkcell bence 13unde bile cihazları getırtse 16sına ancak dagıtabilir bence o mahiyette kendillerini savunurlar eğer gecıkırse cıhaz bence 16sından asagı teslım edılmez