lumia920 Turkcell'de

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Placebo-

Placebo-

Üye
Kırmızı. :ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k
doctorrr

doctorrr

Üye
kırmızı mı :dry: sarı falan alsaydın keşke :lac: o değilde inceleme videosu bekliyoruz o kadar yaygara kopardın şu telefon için :p

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Vatan %25 indirim diyor ama şimdi siteden baktım da S3 te var Fiyat 2185 TL yazmış abartmış sonra indirmiş 1639 TL ye
en uygun bakalım hangi firma verecek 920 yi eğer türkcell çok abartmaz ise tarifeli paket onlardan alırım

remzi33

remzi33

Üye
Aradım şimdi, başka birisi çıktı, bayan vardı Turkcell'in durumu ile ilgili bir şey sormuştum dedim, bir saniye dedi. Haber bekliyoruz hala, yarım saate tekrar ararmısınız dedi.

:d: İyi karıştırdım Nokia Shop'u. 15.30'da tekrar arıcam.

güzel haberlerini bekiyoruz :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
kırmızı mı :dry: sarı falan alsaydın keşke :lac: o değilde inceleme videosu bekliyoruz o kadar yaygara kopardın şu telefon için :p

Sarı göre göre midem kalktı canım. Kırmızı çekici geliyor artık. :ehe
İnceleme videosundan emin değim ama resimli inceleme olack elbet. Videoyu alikemal abiler çekecek. :ehe

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Arkadaşlar bir heyecanla erken sipariş vermeyin, diğer satıcıların da fiyatlarını bekleyin derim. tabi siz bilirsiniz :pro:

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
doctorrr

doctorrr

Üye

Sarı göre göre midem kalktı canım. Kırmızı çekici geliyor artık. :ehe
İnceleme videosundan emin değim ama resimli inceleme olack elbet. Videoyu alikemal abiler çekecek. :ehe
:spr başka ne renkler vardı ki ben olsam matte black alırdım çakı gibi :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye

Kırmızı vereceğim. :yuru

- - - Eklendi - - -

Sarı, kırmızı, beyaz, siyah.. Siyah ve beyaz klasik ya..
hangi renk olursa olsun her türlü elde, masada dikkat çekiyor yani burdayım diyen bi' tasarımı var :cool

komando04

komando04

Üye

Kırmızı vereceğim. :yuru

- - - Eklendi - - -

Sarı, kırmızı, beyaz, siyah.. Siyah ve beyaz klasik ya..

hayırlı olsun sımdıden zaten sana ya sarı ya kırmızı yada pembe hos dururdu ama kırmızı daha hos bende sarı alıyorum inşallah

• Beğen
Tepkiler: remzi33
Placebo-

Placebo-

Üye
Hayırlısı o zaman. İnş sende kavuşursun cihazına. :ehe

Doctor ; aynen öyle ya muhteşem tasarım. N9 çıktığında çok kıskanmıştım zaten. :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
komando04

komando04

Üye
Hayırlısı o zaman. İnş sende kavuşursun cihazına. :ehe

Doctor ; aynen öyle ya muhteşem tasarım. N9 çıktığında çok kıskanmıştım zaten. :ehe

tesekkurler kardesım cok sağol

phantomddl

Üye
Merakla bekliyoruz
Valla abi durum çok karışık, geçen konuşmayı yazıyorum ama ben bile inanmadım.

- Merhaba, Turkcell'in durumu ile ilgili tekrar arayın demiştiniz
+ Merhaba, Diğer Nokia bayileri ile görüştüm, Türkcell satışa başlamış ama 13'ünden sonra gönderme gibi bir durumları yok sadece sipariş topluyorlar.
- Peki sitelerinde 13'ünde kargo yollayacaklarını yazıyorlar?
+ Hayır efendim ellerinde yok, siz kontratlı mı alacaksınız peşin mi?
- Peşin alacağım
+ O zaman isminizi telefonunuzu alalım, biz gelince size haber veririz
- Benim ismim listede var, teşekkür ederim
+ Tamam o zaman gelir gelmez ararız
- İyi Günler
+ İyi Günler

Önemli bir bilgi atlamışım; 21'inden önce gelebilir cihaz biz gelince ararız demişti

Ama ben bu bilginin %100 doğru olduğuna inanmıyorum, Turkcell durduk yere net bir tarih vermez. Bence onlar da şoktalar. Başka Nokia shop'la görüşen varsa sabırsızlıkla bekliyorum durumu..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bir heyecanla erken sipariş vermeyin, diğer satıcıların da fiyatlarını bekleyin derim. tabi siz bilirsiniz :pro:
Aynen Katılıyorum sana beklemek lazım bakarsın daha makul fiyatlar çıkar zaten çıkacaktırda
ben beliyecem zaten inceleme videolarını görmeden almam izlediğimde herşeyini hemen hemen öğrenmiş oluyorsun

Placebo-

Placebo-

Üye
Kafam karıştı.. Sipariş verecektim..

komando04

komando04

Üye
Valla abi durum çok karışık, geçen konuşmayı yazıyorum ama ben bile inanmadım.

- Merhaba, Turkcell'in durumu ile ilgili tekrar arayın demiştiniz
+ Merhaba, Diğer Nokia bayileri ile görüştüm, Türkcell satışa başlamış ama 13'ünden sonra gönderme gibi bir durumları yok sadece sipariş topluyorlar.
- Peki sitelerinde 13'ünde kargo yollayacaklarını yazıyorlar?
+ Hayır efendim ellerinde yok, siz kontratlı mı alacaksınız peşin mi?
- Peşin alacağım
+ O zaman isminizi telefonunuzu alalım, biz gelince size haber veririz
- Benim ismim listede var, teşekkür ederim
+ Tamam o zaman gelir gelmez ararız
- İyi Günler
+ İyi Günler

Ama ben bu bilginin %100 doğru olduğuna inanmıyorum, Turkcell durduk yere net bir tarih vermez. Bence onlar da şoktalar. Başka Nokia shop'la görüşen varsa sabırsızlıkla bekliyorum durumu..

valla kardesım sana sunu soyleyım bende az önce görüştüm en gec 18inde gelecek dedi nokıa shop ve turkcell bence 13unde bile cihazları getırtse 16sına ancak dagıtabilir bence o mahiyette kendillerini savunurlar eğer gecıkırse cıhaz bence 16sından asagı teslım edılmez

phantomddl

Üye
Kafam karıştı.. Sipariş verecektim..
Açıkçası bence Turkcell durduk yere tarih vermez, ama eklemeyi unuttum 21'inden önce de gelebilir dedi. Bence Turkcell'in bilgisi daha sağlam.. Fiyatı bile kesin yani, Nokia shop'lara inanmıyorum artık pek.

- - - Eklendi - - -

valla kardesım sana sunu soyleyım bende az önce görüştüm en gec 18inde gelecek dedi nokıa shop ve turkcell bence 13unde bile cihazları getırtse 16sına ancak dagıtabilir bence o mahiyette kendillerini savunurlar eğer gecıkırse cıhaz bence 16sından asagı teslım edılmez
Olabilir, yazımı şimdi editledim, 21'inden önce gelebilir dedi konuşmada.

Üst Alt