Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanliz arkadaslar alacak olanlar acele etsin trabzon da bile cok yogun bir talep varmis.

amcalu1

amcalu1

Üye
Htc 8x alacam büyük ihtimalle

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Aksesuarldan haber yok mu acaba, şahsen fiyatlarını çok merak ediyorum..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ya bir piyasaya çıksın da bir bakalım incelemelere ona göre ben etaylı incelemeleri izleyecem bir kere biraz geç alırım belki ama fiyat biraz düşsün balıklama atlamim diyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aksesuarldan haber yok mu acaba, şahsen fiyatlarını çok merak ediyorum..

Nokia Türkiye'nin sitesinde aksesuar olacak sadece kablosuz şarj altlığı (plakası)na yer vermişler.
Onun da henüz fiyatı belli değil.
Hele bir telefonun kendisi gelsin de, aksesuarlar kolay iş :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadas fiyat dusmesini bekleyenler en az iki ayi goze alsin. Adamlar inanilmaz bir talep var fiyat dusmez diyorlar. Yakinda tv reklamlari da baslayacakmis.

phantomddl

Üye
İzmir Alsancak Nokia shop'a gittim fakat haberleri yokmuş böyle bir durumdan o yüzden ön sipariş veremeden döndüm :)

komando04

komando04

Üye
abi cihaz gelsin hemen alalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İzmir Alsancak Nokia shop'a gittim fakat haberleri yokmuş böyle bir durumdan o yüzden ön sipariş veremeden döndüm :)

Hem de izmir:ah: Trabzonda bile var adamlarin hepsi lumia800 kullaniyorlar. :kop:

phantomddl

Üye

Hem de izmir:ah: Trabzonda bile var adamlarin hepsi lumia800 kullaniyorlar. :kop:

Dedim ön siparişler başlamış, İstanbul'da, Trabzon'da 1699 TL'ye alınıyormuş buradaki durum nedir falan
Bize öyle bir haber ulaşmadı şu anda sadece iletişim bilgileri topluyoruz telefon çıkınca haber vermek için gibi bir cevap verdi, bende teşekkür edip çıktım.

Yarın Bornovadakine gitçem bakalım.

komando04

komando04

Üye

ya Ali abi sana blrşy sorabilirmiyim abi ön sipariş verince cihazın parasını ödüyormuyuz bide kendimizmi gidip alıyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ya Ali abi sana blrşy sorabilirmiyim abi ön sipariş verince cihazın parasını ödüyormuyuz bide kendimizmi gidip alıyoruz
Sormadim odemeyi yapiyor muyuz diye ama muhtemelen kaparo verip cihaz tesliminde odeme yapiliyordur. Ayrica cihazi adrese gondermezler cihaz geldiginde haber verirler gidip alirsin.

komando04

komando04

Üye

Sormadim odemeyi yapiyor muyuz diye ama muhtemelen kaparo verip cihaz tesliminde odeme yapiliyordur. Ayrica cihazi adrese gondermezler cihaz geldiginde haber verirler gidip alirsin.

çok sağolasın abicim Allah razı olsun

nofear3458

nofear3458

Üye
hadi hayırlı olsun.:bira:telefonları çıkış tarihine kadar bekleyeceksek ön siparişin bir anlamı yok.vatan computur'a geldiğinde ilk indirimde almayı düşünüyorum.yinede belli olmaz belki dayanamam.:eller:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ali bey 820 den haber yokmu biz üvey evlatmıyız bi de ondan haber ver:islik

amcalu1

amcalu1

Üye

O değilde ödemeyi yapmayacak olsak niye ön sipariş fiyatı versinlerki

genpoker

genpoker

Üye
yogun talep almasi cok iyi olmuş demekki nokia o parlak gunlerine gercektende uzak deil
Su an bende wp8 telefon almak icin sabirsizlaniyorum ama yazi beklemek zorundayim daha wp 7.5 alali 2.5 ay oldu :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ali abi herkes soru soruyo ben de sorayım... Tayland da lumia920 tl ile kaç lira olur sence???

Üst Alt