nanotex
Üye
Aynen öyle yapmak lazım. Ben çarşamba günü gidicem bakmaya. Ama denersem ayrılamam kisali gunu belli olur. Şu anda shoplarda cihazlar yok. Yarin shop elemanlarina wp8 ve lumialarin egitimi verilecek. Bu arada da en kotu ihtimalle bayilere teşhir icin lumia920 verilecek. Gider inceleriz
sali gunu belli olur. Şu anda shoplarda cihazlar yok. Yarin shop elemanlarina wp8 ve lumialarin egitimi verilecek. Bu arada da en kotu ihtimalle bayilere teşhir icin lumia920 verilecek. Gider inceleriz
bayrampaşada buluşalım abi orda rahat rahat inceleriz video bile çekeriz ben söyledim ordaki elemana
tamam ararim seni
bende beyazla oynuyodum uyandığım için hala üzgünüm arkadaşlar benden önce alanlar varya sakın buraya girip mesaj falan atmayın sabrımın son demindeyim zaten
1 saat önce nokia shop'a gittim Lumia920 için ön sipariş fiyatını sordum aldığım cevap 1849TL
10 kasım en kötü ihtimaldir umarım.. Yoksa HTC 8X'e yöneleceğim..Ben de bugün bir arkadaşımla Ankara-Anatolium Alışveriş Merkezindeydim.
Orada Nokia Shop'u görünce "Lumia 920 ne zaman gelecek" diye sorduk.
Cevap: 10 Kasım'da...
Fiyat sormadık... (Sormaya korktuk)
Genel olarak değerlendirirsek orta kanı şu oluyor; ayın 10'unda gelecek tahminimce.
Bu ay içinde geleceği kesin ama tarih konusunda birlik sağlayacak net bir açıklama yok.
Nokia Shop'lar kafasına göre tarih veriyor. Kimi 6-7'si, Kimi 10'u, Kimi 15'i, Kimi de 25'i diyor.
Nokia Müşteri Hizmetleri daha yuvarlak: Kasım ayının ortalarından sonra diyor.
Resmi olduğu tahmin edilen bazı bilgiler: Kasım ayının 21'ini işaret ediyor.
Gel de çık işin içinden...
İyi açıklamışsın abi
Bu ay içinde geleceği kesin ama tarih konusunda birlik sağlayacak net bir açıklama yok.
Nokia Shop'lar kafasına göre tarih veriyor. Kimi 6-7'si, Kimi 10'u, Kimi 15'i, Kimi de 25'i diyor.
Nokia Müşteri Hizmetleri daha yuvarlak: Kasım ayının ortalarından sonra diyor.
Resmi olduğu tahmin edilen bazı bilgiler: Kasım ayının 21'ini işaret ediyor.
Gel de çık işin içinden...
Aynen öyle...Her kafadan bi ses çıkıyor ama ortada net bir fiyat yok
belli de olmaz heryerde degişik fiyat vererek belki de tepkileri olcmeye calişyorlardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?