nanotex Üye 21inde işte Lansman yapılacak ya. Ondan sonra satışa başlanır mağazalarda, belki daha erken gelir
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi hrnblt' Alıntı: ben ayın 15ine kadar size veda ediyim o zaman yoksa kafayı yiyecem Genişletmek için tıkla ... ya daha erken gelirse haberi nereden alicaksin
hrnblt' Alıntı: ben ayın 15ine kadar size veda ediyim o zaman yoksa kafayı yiyecem Genişletmek için tıkla ... ya daha erken gelirse haberi nereden alicaksin
SkyLaBTR Üye papakudioflu' Alıntı: ya daha erken gelirse haberi nereden alicaksin Genişletmek için tıkla ... abi hele bi erken gelsin biz bi şekil haber veririz
papakudioflu' Alıntı: ya daha erken gelirse haberi nereden alicaksin Genişletmek için tıkla ... abi hele bi erken gelsin biz bi şekil haber veririz
OttomaN TigeR Üye hrnblt' Alıntı: numaramı bırakıyım Genişletmek için tıkla ... bırak tabi ararız seni.
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: bırak tabi ararız seni. Genişletmek için tıkla ... Çaldirir kapatiriz
komando04 Üye arkadaslar şimdiye kadar 10 kere nokıa shopu aradım ve müşteri hizmetlerinll 8i ayın 15inde dedi - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Çaldirir kapatiriz Genişletmek için tıkla ... senin elemandan yok daha bir haber dimi kardesim
arkadaslar şimdiye kadar 10 kere nokıa shopu aradım ve müşteri hizmetlerinll 8i ayın 15inde dedi - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Çaldirir kapatiriz Genişletmek için tıkla ... senin elemandan yok daha bir haber dimi kardesim
MrCommanDTr Emekli Yönetici dedeserdar' Alıntı: arkadaslar şimdiye kadar 10 kere nokıa shopu aradım ve müşteri hizmetlerinll 8i ayın 15inde dedi - - - Eklendi - - - senin elemandan yok daha bir haber dimi kardesim Genişletmek için tıkla ... yok abi gelse direk arıyıcak zaten çünkü satıştan prim alıyor onlar da illa gel benden al diyo
dedeserdar' Alıntı: arkadaslar şimdiye kadar 10 kere nokıa shopu aradım ve müşteri hizmetlerinll 8i ayın 15inde dedi - - - Eklendi - - - senin elemandan yok daha bir haber dimi kardesim Genişletmek için tıkla ... yok abi gelse direk arıyıcak zaten çünkü satıştan prim alıyor onlar da illa gel benden al diyo
komando04 Üye MrCommanDTr' Alıntı: yok abi gelse direk arıyıcak zaten çünkü satıştan prim alıyor onlar da illa gel benden al diyo Genişletmek için tıkla ... valla kardesim sabırda kalmadı zaten yok 1900 küsür fiyat olaak diyorlar bence 1700u asla gecmez
MrCommanDTr' Alıntı: yok abi gelse direk arıyıcak zaten çünkü satıştan prim alıyor onlar da illa gel benden al diyo Genişletmek için tıkla ... valla kardesim sabırda kalmadı zaten yok 1900 küsür fiyat olaak diyorlar bence 1700u asla gecmez
MrCommanDTr Emekli Yönetici dedeserdar' Alıntı: valla kardesim sabırda kalmadı zaten yok 1900 küsür fiyat olaak diyorlar bence 1700u asla gecmez Genişletmek için tıkla ... abi valla ne desem yalan olur şu durumda herkes bişey söylüyor ama 1700 ü geçerse nokia için iyi olmaz. - - - Eklendi - - - elemanla konuştum şimdi 21 inde kesin satışta olacak diyor ama daha önce cihazlar elimize gelebilir geldiğinde ilk telefon senin söz diyor.
dedeserdar' Alıntı: valla kardesim sabırda kalmadı zaten yok 1900 küsür fiyat olaak diyorlar bence 1700u asla gecmez Genişletmek için tıkla ... abi valla ne desem yalan olur şu durumda herkes bişey söylüyor ama 1700 ü geçerse nokia için iyi olmaz. - - - Eklendi - - - elemanla konuştum şimdi 21 inde kesin satışta olacak diyor ama daha önce cihazlar elimize gelebilir geldiğinde ilk telefon senin söz diyor.
komando04 Üye MrCommanDTr' Alıntı: abi valla ne desem yalan olur şu durumda herkes bişey söylüyor ama 1700 ü geçerse nokia için iyi olmaz. Genişletmek için tıkla ... evet gercekten satıs rakamları tahmin edilenden cok daha alt seviyede olur
MrCommanDTr' Alıntı: abi valla ne desem yalan olur şu durumda herkes bişey söylüyor ama 1700 ü geçerse nokia için iyi olmaz. Genişletmek için tıkla ... evet gercekten satıs rakamları tahmin edilenden cok daha alt seviyede olur
komando04 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Almanya'da olsaydık 1350TL'ye elimizdeydi şimdi. Genişletmek için tıkla ... hadi buradada 250 300 fazla olsun vergi filan 1600 olsun daha fazlası zarar hem nokıaya hem bize
OttomaN TigeR' Alıntı: Almanya'da olsaydık 1350TL'ye elimizdeydi şimdi. Genişletmek için tıkla ... hadi buradada 250 300 fazla olsun vergi filan 1600 olsun daha fazlası zarar hem nokıaya hem bize
OttomaN TigeR Üye dedeserdar' Alıntı: hadi buradada 250 300 fazla olsun vergi filan 1600 olsun daha fazlası zarar hem nokıaya hem bize Genişletmek için tıkla ... Sana katılıyorum dediğin gibi işte, vergiler filan derken cihaz fiyatı uçuyor. Bunun içinde bizim yapacağımız pek bir şey kalmıyor tabi.
dedeserdar' Alıntı: hadi buradada 250 300 fazla olsun vergi filan 1600 olsun daha fazlası zarar hem nokıaya hem bize Genişletmek için tıkla ... Sana katılıyorum dediğin gibi işte, vergiler filan derken cihaz fiyatı uçuyor. Bunun içinde bizim yapacağımız pek bir şey kalmıyor tabi.
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: Yurtdışından getirtmek her türlü daha akıllıca. Genişletmek için tıkla ... L900 getirtebildik ya L920'yide getirtiriz herhalde Can...
MrCommanDTr' Alıntı: Yurtdışından getirtmek her türlü daha akıllıca. Genişletmek için tıkla ... L900 getirtebildik ya L920'yide getirtiriz herhalde Can...
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: L900 getirtebildik ya L920'yide getirtiriz herhalde Can... Genişletmek için tıkla ... valla bi şekil yapıver abi
OttomaN TigeR' Alıntı: L900 getirtebildik ya L920'yide getirtiriz herhalde Can... Genişletmek için tıkla ... valla bi şekil yapıver abi