Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Kesin demedi işte, 7sinde gelip cihazı inceleyebilirsin dedi. Belki gelmiş olur alırsın o zaman dedi birde. Birbiri ile çelişen çok şey söyledi aslında o yüzden güvenemiyorum

bu da Nokia Türkiye nin saçmalığı işte net bi tarih net bi fiyat verse cihaz su gibi gidecek ama milleti soğutuyor biz almanyayı amerikayı elin gavuru cihazı ne zaman alacak kaç kuruşa alacak nasıl alacak hepsini biliyoruz kendi memleketimizde öğrenemiyoruz işe bak.

Kardeşim benim herşey hazır ama bu lumialarin aksesuarları tam olacakmı

efeler12

Üye
Micro sim diye duymuştum öyle mi acaba bir de sim mi değiştirmek gerekiyor

arkadaşlar micro sim kartta maksat nedir pek analmış değilim açıkçası neden böyle bir girişim yapıyolar

achambo

Üye
arkadaşlar micro sim kartta maksat nedir pek analmış değilim açıkçası neden böyle bir girişim yapıyolar

yer kaplamasın diye

ben de anlamadım belkide yavaş yavaş mikro sim karta geçiyodur telefon markaları

O değilde şu pin olayı güzel oldu. iPhone la başladı yanılmıyorsam bir zımbırtı ile açıyorsun simkart yuvasını.. Simkartın güvenliği açısından güzel oldu.

yer kaplamasın diye

ben de anlamadım belkide yavaş yavaş mikro sim karta geçiyodur telefon markaları
koskoca telefonda yermi tutuyor şu kadarcık kart ben motorola d460 kullandım kartı mağazadan alıyosun o kocaman haliyle makinanın içine alttan sokuyosun

nanotex

Üye
Daha farklı bilgiler öğrenen yok mu arkadaşlar bu tarih konusunda?

Bilgiler için teşekkürler kardeşim.
Daron Yöndem'in söylediği gibi, anlaşılan tam teşekküllü satış 21 Kasım'daki lansmandan sonra başlayacak.
21 Kasım öncesi sadece 5-10'ar numune gönderilecek shoplara...
Yeni haberlerini ve imkanın olursa inceleme videonu bekliyoruz

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bakalım abi işte ben de haber bekliyorum gelsin gidip orda bi 808 le çekerim videosunu

Arkadaşlar Nokia Shop, Teknosa yı vs. elemanları eleştirdik hep. Bilgisizliklerinden dem vurduk. Peki Bimeks'e ne diyeceksiniz? Bi fanboy bile böyle şakalar yapmıyor, ayıptır