Lumia920&lumia820 wp8 portico ve pr1.1 guncellemesi amerika ve kanada da başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pirenuri

pirenuri

Üye
Saçmalığa bakar mısın ya şubat ayı ne demek ya

- - - Eklendi - - -

Şubat ayına güncelleme mi olur saçmalığın daniskasıdır bu yeni bir sistem yapıyorsun onlarca eksik-hata var kalkıp 2-3 ay sonraya güncelleme atıyorsun böyle saçmalık mı olur o tarihe kadar benim telefon tam önemli bir işin ortasındayken kitlenecek mi

alical33

alical33

Üye
güya 2013 ün ilk çeyreğindede apollo+ gelecekti bize 2. 3. çeyrekte gelir artık :dry:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bu ne acele

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar mevcut guncelleme yakinda yayinlanicak fakat Turkiye icin veya avrupanin herhangi bir ulkesi icin kesin tarih yok. Şubat ayiyla ilgili de nokia yetkililerinde en ufak bir bilgi yok. Nokia amerikanin yaptigi aciklamalara cok fazla ragbet etmemek gerekiyor zira lumia900'e wp8 guncellemesinin gelecegini de ilk onlar aciklamişti.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ne olursa olsun bu telefona 1650 Tl peşin fiyat verdim böyle yüksek fiyatlı bir telefonun destek güncelleme vs güçlü olması lazım. Taa şubat nedir ya

alical33

alical33

Üye
ben güncellemeyi sadece kamera için istiyorum başka bi sıkıntım yok Allaha şükür alikemal abi inşallah dediğin gibi olurda şubatı beklememize gerek kalmaz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şubat ayına kalacağını sanmıyorum.
Ocak ayının ilk yada ikinci haftası Türkiye de güncelleme yörüngesine girecektir.

komando04

komando04

Üye
Ocak ayının ilk yada ikinci haftası Türkiye de güncelleme yörüngesine girecektir.

bende aynı fikirdeyim abi çünkü bunu engelleyen herhangi bir sorun yokki

- - - Eklendi - - -

bende aynı fikirdeyim abi çünkü bunu engelleyen herhangi bir sorun yokki

pirenuri

pirenuri

Üye
ya benim anladığım bi sistem iyileştirmesi felan gelsin şu sorunları düzeltsinler sonra portorico geliyorsa gelsin umrumda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...