bulutsuzgece
Üye
bu en sıradan olanıydı
Yazın tatildeyim. Bir kafede oturdum cay sigara keyfi yapiyorum. Bir yandan da lumia900 ile internetteyim. Wp8'in yenilikleriydi galiba konu hazirliyorum. Bir ses geldi;bakar mısınız?yok ya bana demiyordur dedim devam ediyorum konuyu hazırlamaya. Tabi bu arada aynı kişi daha sert bir ses tonuyla seslenince acaba bana mi diyor diye şoyle bir dogruldum. Genc yakişikli fişek gibi bir delikanli. Abi dedi;bu lumia900 mü
O andan sonra 2 saat kadar sohbet ettik. Peki o yakişikli genc kim biliyor musunuz?
AlicanL920 nickli kardeşimiz
Iphone 5 dayanıklı değilki geçen haberlerdeydi üzerine oturmuş biri çat kapakları atmış konserve gibi samsung da plastik malum yılların sağlam markası nokia tek geçerim adamlar kasayı sağlam yapıyor arkadaş
yapiyor 180 gr telefon ise yarar br sey yok
Dayaniklik Olarak IPhone5 Miii .?
Youtube'da Drop Testlerine Bir Bakin .!
Lumia'yi Cekic Olarak Kullaniyorlar Ekran Yinede Kirilmiyorr .!
lumia 920 nin popülerlilıgi nokianin amiral gemisi olması en fazla 6 ay yada 9 ay ama iphone5 ise en az 3 yıl yeni çıkmış telefonlarla kafa tutacak kadar gündemde olur . Ama pahalı olmasından dolayı lumia920 alınması daha mantıklı çünkü hiç bir telefona 2500 tl verilmez
Öncelikle herkese merhabalar
Size bi sorun olack
+ lumia920-iphone5-s3 + arasından
1-en iyi ozelliklere sahip
2-en dayanıklı
3-en fazla fors atılabilecegim olanı
Hangisidr ?
sakın iphone 5 almayın lumia 920 varken
iphone isminin olması dışında lumia920 den hiç bir artar tarafı yok. bence
bana lumia nin arti kisimlarini soylermisin
uygulama ? stabilizasyon ? 180 gr olmasi ?
sosyal ag entegrasyonu ? push ?
web deneyimi ?
ya da cekic olarak kullabilmesi mi ?
soylede bilelim oyle kullanilmadan bos konusmayacan
Nokia Lumia 920 güzel ama önemli eksikleri var,mağazası çok eksik,o 4.5 inç ekrana hâlâ klavyeyi sığdıramamışlar ve son eksiğide 180 gr,ayrıca şu fiyat konusundada uçmayın iPhone 5 16 gb - 2045 TL .. Şimdi bu eksiklikleride düştüğümüzde iPhone 5'in üstün olduğunu anlıyabiliriz ..
neymiş iPhone 5'in eksikleri
Tasarım, sistem, genel kullanım olarak alışagelmişin dışında bir şey yok.
Ki iPhone5'e gelinmesine rağmen bildiğim kadarıyla hala gelmeyen önemli özellikler var.
Standart microUSB, NFC, PC'den doğrudan veri aktarımı v.b gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?