Dtn Üye Kamera dışarda falan, ama güzel duruyor, normalde sevmem orada kocaman kamera olayını ama bu olmuş. Aah ah
Kamera dışarda falan, ama güzel duruyor, normalde sevmem orada kocaman kamera olayını ama bu olmuş. Aah ah
_JacKoLovsKi_ Üye mükemmel hatta mükemmelin ötesinde keşke böyle bi telefon çıkarsa nokia yavv - - - Eklendi - - - q0nzalez' Alıntı: tasarım güzel ama eğer gerçek resimdeki gibi olacaksa kamera yine dışarıda bu modelde demi 41mplik olacak ki? Genişletmek için tıkla ... yok 12 megapixel yazıyor arkasında bide parmak izleri var gördünüzmü onları acaba tasarlanmış mı böyle bişey hiç umudum yok ama neyse
mükemmel hatta mükemmelin ötesinde keşke böyle bi telefon çıkarsa nokia yavv - - - Eklendi - - - q0nzalez' Alıntı: tasarım güzel ama eğer gerçek resimdeki gibi olacaksa kamera yine dışarıda bu modelde demi 41mplik olacak ki? Genişletmek için tıkla ... yok 12 megapixel yazıyor arkasında bide parmak izleri var gördünüzmü onları acaba tasarlanmış mı böyle bişey hiç umudum yok ama neyse
Rookie66 Üye _JacKoLovsKi_' Alıntı: mükemmel hatta mükemmelin ötesinde keşke böyle bi telefon çıkarsa nokia yavv - - - Eklendi - - - yok 12 megapixel yazıyor arkasında bide parmak izleri var gördünüzmü onları acaba tasarlanmış mı böyle bişey hiç umudum yok ama neyse Genişletmek için tıkla ...
_JacKoLovsKi_' Alıntı: mükemmel hatta mükemmelin ötesinde keşke böyle bi telefon çıkarsa nokia yavv - - - Eklendi - - - yok 12 megapixel yazıyor arkasında bide parmak izleri var gördünüzmü onları acaba tasarlanmış mı böyle bişey hiç umudum yok ama neyse Genişletmek için tıkla ...
_JacKoLovsKi_ Üye yok bunu demiyorum bak bu resimde arkada parmak izleri var - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... arkadaki parmak izlerini gördünüzmü beni heyecanlandırdı acaba gerçek mi diye küçük bir umut ama
yok bunu demiyorum bak bu resimde arkada parmak izleri var - - - Eklendi - - - papakudioflu' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... arkadaki parmak izlerini gördünüzmü beni heyecanlandırdı acaba gerçek mi diye küçük bir umut ama
ponçikEnişte Üye parmak izleri bence konseptin bir parçası. yani kapağı silme derdin yok parmak izi oldu diye, zaten deseni öyle! belli de etmez o yüzden
parmak izleri bence konseptin bir parçası. yani kapağı silme derdin yok parmak izi oldu diye, zaten deseni öyle! belli de etmez o yüzden
maydinmaydin Üye tasarım budur derim. keskin köşeler elde tutarken rahatsız edebilir belki ama tasarım gerçekten harika.
tasarım budur derim. keskin köşeler elde tutarken rahatsız edebilir belki ama tasarım gerçekten harika.
mesutcinik Üye dostlar cihaz muhteşem yani ha nokia bu cihazı çıkarmış, ha fenerbahçe cardozo' yu almış aynı şey olur
dostlar cihaz muhteşem yani ha nokia bu cihazı çıkarmış, ha fenerbahçe cardozo' yu almış aynı şey olur
maydinmaydin Üye bu konseptin bu kadar güzel görünmesinin nedenlerinden biri de bence siyah zemin üzerine gri tema bulunması. inşallah gelecek olan güncellemede bizim lumilara da gri tema desteği gelir. yoksa mevcut renklerin çoğu aşırı parlak göz yoran renkler.
bu konseptin bu kadar güzel görünmesinin nedenlerinden biri de bence siyah zemin üzerine gri tema bulunması. inşallah gelecek olan güncellemede bizim lumilara da gri tema desteği gelir. yoksa mevcut renklerin çoğu aşırı parlak göz yoran renkler.