Lumia1025 konsept

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1025 konsept

Nokia'nın alt segmentte Lumia620'nin büyük ekranlı modeli Lumia625'i duyurması tasarımcılara ilham kaynagı oldu

Tabi ki şu anda en popüler Windows Phone cihazlardan birisi olan Lumia1020'ye büyük ekranlı bir kardeş konseşti kacınılmazdı. 6" ekrana sahip 8mm incelikteki metal kasalı Lumia1025 Lumia1020'ye alternatif ilk konsept oldu. Ayrıca cihazda 12MP kamera kullanılması düşünülmüş.

Konu için teşekkürler ayrıca şu resimler bile kendisine aşık etti

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

Üye
Valla dizayna bayıldım ama nokia bu kadar incesini yapmaz

MaxiHan

Üye
ciktiginda nexus 5 almayi dusunuyorum ama tasarim harika bu sekilde olsa direk alirim, nexus 5 falan umrumda olmaz birde durum cubugu gelse su wp ye tadindan yenmeyecek

ciktiginda nexus 5 almayi dusunuyorum ama tasarim harika bu sekilde olsa direk alirim, nexus 5 falan umrumda olmaz birde durum cubugu gelse su wp ye tadindan yenmeyecek

Zaten tadından yiyemiyoruz o da gelse kuş palazıyız hepimiz

Tepkiler: PureFood, ceza87 ve MaxiHan
müthiş konsept olmuş ama arkdaşların da dediği gibi nokia bu kadar ince telefon yapıp delikanlılığı çizdirmez

Tepkiler: maydinmaydin
Konsept güzel,ekran güzel ama gel gör ki Nokia bunu yapmaz.Keşke yapsa

sekajmer

Üye
Nokia neden ince yapmaz yapmam mı dedi ?

Kameradır nfc dir o dur budur kalınlık artıyor.

sekajmer

Üye
Ha yapmaz derken bende sandım neyse sabah sabah yapamıyor diyelim ama bence çok iyi gidiyor ms'tan da bu tür şık hareketler bekliyoruz ama sadece bekliyoruz :/

Rookie66

Üye

Tasarım olarak bu fotoğraftaki cihaza benzememişmi biraz ?

0343434

Üye
Nokia bunu yaparsa kafasının yerine geldiği belli olur.

q0nzalez

Üye
tasarım güzel ama eğer gerçek resimdeki gibi olacaksa kamera yine dışarıda bu modelde demi 41mplik olacak ki?