Püf Noktası lumia

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
lumialarda niye ram az çok merak ediyorum
wp hangi marka ile çıkaracak peki
o ram ler fazla bile :) yani performanslarına göre bu ramler ideal. Sistemin şuan ki durumunda 3gb ram e gerek b yok. 2gb yetiyor...
yeni cihazlar Windows Lumia olacak. Eğer marka takıntın yoksa benim sana tavsiyem Nokia yazılı almandan yana Olur. Çünkü yazı kalkacağı için fiyatlar şuan çok ucuz...

Emre

Üye
:hmmm

Son düzenleme:
98farom98

98farom98

Üye
Bence 1520 ve 930 en iyileri almanı tavsiye ederim

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
W10 tahmini ne zaman gelir?

98farom98

98farom98

Üye
Valla bi yerde okuduğumda yaza doğru gelecek dediler bi yerde okydym 2015 ocak sonu gibi yani tahmini 2015 de :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
9 olmadan direkt 10 a mı atlıyorlar :gul:

98farom98

98farom98

Üye
9 windows server ile karışmasın diye ondan 10 olarak geliyor

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
2015 çeyreği diyorlar ama bilmem uzatabilirler
o ram ler fazla bile :) yani performanslarına göre bu ramler ideal. Sistemin şuan ki durumunda 3gb ram e gerek b yok. 2gb yetiyor...
yeni cihazlar Windows Lumia olacak. Eğer marka takıntın yoksa benim sana tavsiyem Nokia yazılı almandan yana Olur. Çünkü yazı kalkacağı için fiyatlar şuan çok ucuz...
zaten nokia sağlam tel üretiyor hem lumialarda arayüz olmadığı için rahat ben uygulama ve oyun merakıyim diyorsanız o ayrı birşey

Emre

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
9 olmadan direkt 10 a mı atlıyorlar :gul:
İphone ios 8 de Microsoft Windows Phone 8 de. Böyle olmaz dediler 9 gelmeden 10 a atladılar (Yersen)
Valla bi yerde okuduğumda yaza doğru gelecek dediler bi yerde okydym 2015 ocak sonu gibi yani tahmini 2015 de :)
Ocak ayında Preview for Developers kullanıcıları için beta olarak gelecek (oda gelirse. Daha gdr2 almadık betaya).
Bir pfd kullanıcısı olarak telefonda stabil sürümü kullanamadım gitti. (Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar devam. Peşine 1520 düşünüyorum)

• Beğen
Tepkiler: key43
Murat Alper

Murat Alper

Üye
2015 çeyreği diyorlar ama bilmem uzatabilirler

zaten nokia sağlam tel üretiyor hem lumialarda arayüz olmadığı için rahat ben uygulama ve oyun merakıyim diyorsanız o ayrı birşey
kardeşim tavsiye benden sana 512 megabaytlı lumia alma sonra çok sıkıntı yaşarsın oyunlarda oyunlara 512megabayt desteği ilk başta gelmiyor ta 4-5 ay sonra falan geliyor alacaksan lumia lı telefon ocak yada şubatta yeni telefonlar tanıtılacak biraz beklersen güzel şöle yüksek özellikli telefonlar çıkacak mart nisan gibide gelir bence bekle

Emre

Üye
last edit

Son düzenleme:
98farom98

98farom98

Üye
İphone ios 8 de Microsoft Windows Phone 8 de. Böyle olmaz dediler 9 gelmeden 10 a atladılar (Yersen)

Ocak ayında Preview for Developers kullanıcıları için beta olarak gelecek (oda gelirse. Daha gdr2 almadık betaya).
Bir pfd kullanıcısı olarak telefonda stabil sürümü kullanamadım gitti. (Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar devam. Peşine 1520 düşünüyorum)
Hayırlısı olsun 1520 de süper bir telefon

muhammetuludag2

muhammetuludag2

Üye
    Konu Sahibi
en çok merak ettiğim şu nokianin çıkardığı ashe serisi niye çöktü?
bide android nokia var tabi :D
Deneme:
fu ll kullanım:
1520'de Olabilir.
ben seriye 520 ile başlıyorum devamıda gelir herald :D

Emre

Üye
:hmmm

Son düzenleme: