Bence zorla sevdirilmeye çalışılıyor.Demek ki seviliyor![]()

aynen katılıyorumBence zorla sevdirilmeye çalışılıyor.

ya zaten nokia nın yararına olmayan her türlü düşünce sizde bulunuyor çok geniş bir ekosisteminiz varMeego ve Symbian dan cok daha iyi bence WP

hmde meego daha görsel ve kullanışlı Wp karmakarışık bir sistem bi şeye bakçan o kadar ara bul zaten symbian severlerin symbian ı sevmesinin sebebi çok basit ve kullanışlı arayüze sahip olması 
işte anlatılamayacak şeyler vardır symbian sever olunca anlaşılırhmde meego daha görsel ve kullanışlı Wp karmakarışık bir sistem bi şeye bakçan o kadar ara bul zaten symbian severlerin symbian ı sevmesinin sebebi çok basit ve kullanışlı arayüze sahip olması
----------Eklendi @ 16:42:14 ---------- Yazıldı @ 16:39:01 ----------
marketplace nin de aham şaham bi şey olduğunu söyleyemeyiz 40 bin uygulama var
Bence WP7 kötü değil. Nokia ile MS anlaşinca ve diğer markalara göre geç çikinca, en iyi wp7 telefonunun gelmesini bekliyordum. Ama diğer markalara göre daha az tercih edilesi bir model geldi. Şimdi de satmak için kendilerini paraliyorlar.WP7'nin nesi bu kadar kotu merak ediyorum size gore ?.
Hizli, gayet akici , kullanisli bir sistem, app sayisi gunden gune artiyor. Microsoft deli gibi uzerinde calisiyor. E daha ne ?

Nokia biter yine de android'e geçmez.nokia tükürdüğünü sonunda yalayacak ve andoide başlayacak
![]()
yaw geçsin nolacak sanki tel alıcam bakıyorum yok htc yok samsung yok huawei yok sony nokiayı gözü kapalı alıyorduk nokia sağlam tel üretiyor androdin de uygulama ve oyunlarıyla nokia çoşar ama işteNokia biter yine de android'e geçmez.
bence nokia'yı asla satmazlarBence yakında Microsoft, Nokia yı satın alır.