Lumia ''Telefonumu Bul'' Servisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
Lumia ''Telefonumu Bul'' Servisi
Arkadaşlar Nokia Lumia 920 lerin en seviğim özelliğinden biri telefonumu bul servisi.Cep telefonunuzu kaybettiğinizde ya da çalınma v.s. gibi durumlarda hemen adresini ziyaret ederek telefonunuzu kilitleyebilir zil sesi çalmasını sağlayabilir ve içindeki içeriği silebilirsiniz [sitede telefonunuzun konumunu da bulabileceğiniz yazıyor ama nasıl yapılır ben bulamadım].Öncelikle yapmanız gereken bir Microsoft hesabını telefonunuza kaydetmeniz daha sonra Ayarlar-Sistem-Telefonumu bul'u aktifleştirmenizdir. Daha sonra windowsphone sitesine gidin sağ üstte keşfet seçeneğinin altındaki oturum aç'a tıklayıp telefona kaydettiğiniz microsoft hesabını ve şifrenizi yazın . Oturum açtıktan sonra yine aynı yerden telefonumu bul a tıklayın ve seçenekler karşınıza çıkacaktır

Not:Evde yaptığım kişisel denemelere göre sanırsam telefonun internete birşekilde bağlı olması gerekiyor.Bağlı değilse bağlanana kadar hiç birşey olmuyor...

[/URL][/IMG]

ecel54

ecel54

Üye
internete bağlı olması gerekmiyor hat takilı ve çalışıyor olması yeterli. İnternet yoksa telefon kilitleniyor ama geri cevap gitmediği için sitede kilitlenemedi yazıyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güzelmiş sistem nasıl işliyor bilen arkadaşlar ayrıntılı yazar ise L920 kullananalr ben daha alamadım işi çözer gerekli bence

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ilgili konudan devam edelim arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt