atakanakata
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam herkese, şimdi kız arkadaşıma telefon alıcaz lumia 830 da karar kıldık fakat hiç bir teknoloji mağazası artık lumia satmama kararı almış. yazılımsal bir sorun yüzünden hepsi toplatılmış. görevlilerin söyledikleri bu şekilde. bimeks, teknosa ve media markt hepsini gezdik ve sonuç hepsinde aynı. ben ilk çıktığı günden beri lumia 920 ve yine ilk çıktığı günden beri 1020 kullanan biriyim o yüzden bu olaya çok sinirim bozuldu. bu tarz bişey yaşayan yada duyan başka biri daha var mı nedir bu olayın aslı?
İnternette yok mu? Bulursun belki internetten.şaka gibi ya gezmediğim avm kalmadı lumia satan bi yer bulamadık.
Bende geçen hafta Adana Teknosa da sordum.orda da sadece teşhir ürünü 930 kalmış. Artık Lumia telefon satışı yapmayacaklarmış. Elemanın verdiği cevap bu. Nedenini kendisi de bilmiyormuş
Hangi mağazalarda bunu söylediler sizeşaka gibi ya gezmediğim avm kalmadı lumia satan bi yer bulamadık.
Satış yapmamak ayrı bir şey. Ama sorun var toplantılar satılmıyor demek ayrı bir şey. Bu şu demek; biz elimizde Lumia yok zaten satılmıyor boşuna arama gel ben sana başka telefon satayım.çok fazla uzağa gitmeye gerek yok vatan bilgisayar daha önce webten lumia satışları yaparken şuanda yok :S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?