IVI-Elia
Üye
Ya kardes dalga mı geçiyon bak bızım sulalenın hepsi elmacı bır tek bende lumia var geçen ay kuzenım bana sordu ne alim diye git 920 al dedım çocuk beni bir hafta sonra aradı sövdü bildiğin wp için çok erken bence
herkesin Bi kullanın amacı vardır ben memnunum. Kusura bakmayın ama ios7 öncesi benim için Apple yok.tabi bu ios7yi benim istediğim gibi Bi cihazla desteklemese yine nu cihaz yok.
şuanda pcmin anakartı yandı gelince bildirim sorunu olmadığını kanıtlayabilirim.htc öne dan gönderdiğim an tüm bildirimler geliyor kullandığım (Facebook hariç) o da düzelecek inşallah.hetkes küfür ediyor wpa
kusura bakmayın ama ot gibi atlamasalardı yeni sisteme.ben aylarca inceleme videoları izledim.bem cihazı tanıldığından beri takip ediyorum ve cihaza aşık oldum çıktıktan 1-2 ay sonra da aldım.cihazımdan memnunum dediğim gibi bu sıkıntıları bilerek geldik ve pişman da değiliz.bazı güzel şeylere ulaşmak için sabır gösteririz.
bakın elimde htv ONE var o da kendi cihazın.Allah bae bildirimler vs sorunsuz tamam. Ama hız farkı var.bazıları diyor menü kaydırma filan
hikaye gözle görülür biçimde daha hızlı.
kilit ekranından rehberine ayarlarına galerisine fotoğraf çekme hızına kadar daha hızlı.(htc one donanım olarak 920den çok daha ilerde) wp mağazasının gelişmesi gerek bu doğru sistemde bazı eksiklikler var o dadoğeı ama güncellemeler sonrasında androis ve ios'ten iyi olacak...(sonradan kayboldusayda
babamın iphone 5i vardı )KONUYU AÇAN ARKADAŞ SANA SESLİNİYORUM.BU UFAK SORUNLARI GOZ ARDI EDİP SABREDECEKSEN(güncellemelere kadar) gel.yok ben edemem diyosan paranı boşuna harcama sisteme de lanet okuma.
bildirim sorunu da dediğim gibi sadece face te yapıyı bazı arkadaşlar yalancı demişti daha önce niye yalan soyleyeceksme pc gelsin videoyla atıcam size görün bakalım..