Lumia Telefon Almak İstiyorum Ama Sorularım Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
Ya kardes dalga mı geçiyon bak bızım sulalenın hepsi elmacı bır tek bende lumia var geçen ay kuzenım bana sordu ne alim diye git 920 al dedım çocuk beni bir hafta sonra aradı sövdü bildiğin wp için çok erken bence

herkesin Bi kullanın amacı vardır ben memnunum. Kusura bakmayın ama ios7 öncesi benim için Apple yok.tabi bu ios7yi benim istediğim gibi Bi cihazla desteklemese yine nu cihaz yok.

şuanda pcmin anakartı yandı gelince bildirim sorunu olmadığını kanıtlayabilirim.htc öne dan gönderdiğim an tüm bildirimler geliyor kullandığım (Facebook hariç) o da düzelecek inşallah.hetkes küfür ediyor wpa

kusura bakmayın ama ot gibi atlamasalardı yeni sisteme.ben aylarca inceleme videoları izledim.bem cihazı tanıldığından beri takip ediyorum ve cihaza aşık oldum çıktıktan 1-2 ay sonra da aldım.cihazımdan memnunum dediğim gibi bu sıkıntıları bilerek geldik ve pişman da değiliz.bazı güzel şeylere ulaşmak için sabır gösteririz.

bakın elimde htv ONE var o da kendi cihazın.Allah bae bildirimler vs sorunsuz tamam. Ama hız farkı var.bazıları diyor menü kaydırma filan
hikaye gözle görülür biçimde daha hızlı.

kilit ekranından rehberine ayarlarına galerisine fotoğraf çekme hızına kadar daha hızlı.(htc one donanım olarak 920den çok daha ilerde) wp mağazasının gelişmesi gerek bu doğru sistemde bazı eksiklikler var o dadoğeı ama güncellemeler sonrasında androis ve ios'ten iyi olacak...(sonradan kayboldusayda :( babamın iphone 5i vardı )

KONUYU AÇAN ARKADAŞ SANA SESLİNİYORUM.BU UFAK SORUNLARI GOZ ARDI EDİP SABREDECEKSEN(güncellemelere kadar) gel.yok ben edemem diyosan paranı boşuna harcama sisteme de lanet okuma.
bildirim sorunu da dediğim gibi sadece face te yapıyı bazı arkadaşlar yalancı demişti daha önce niye yalan soyleyeceksme pc gelsin videoyla atıcam size görün bakalım..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu lumialar(L800,L900)çıktığından beri almaya niyetliydim araştırma takip derken sistemi ve cihazı baya bir tanıdım ve ne aldığımı neyle karşılaşacağımı çok iyi bildiğimden hiçbişiy bana sürpriz olmadı o yüzden inanılmaz derecede cihazımdan memnunum.birkere sistem inanılmaz derecede stabil,birkere bile donma sorunu falan da yaşamadım.resetmiş bilmem neymiş olmadı öyle bişiy.markete gelince şuana dek arayıpta bulamadığım yada ihtiyacım olduğunda bulamadığım hiçbir uygulama olmadı.oyun konusunu bilmiyorum çünki ben oyun oynamam sadece şunu biliyorum eşimden dolayı(eşim S3 cihazını L920ile takas etmek istedi ondan)candy cres saga denen bir oyun var o yokmuş, zaten oda olsa eşim de S3ü l920 ile takas edecekti.Mükemmel harita uygulamaları,harika özelliklere ve çekime sahip purewiew kamera.sağlam ve oldukça şık bir tasarım ve çok kaliteli malzeme yapısı daha ne olsun:)

tgoksen1

Üye
Arkadaşlar yanlış anlamayın kavga niyetinde soylemıyorum.Ama sunu soyleyım bazı özelliklerinden memunum bazılarıdan değil

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Saygısızca söylenen her söz bu forumda tartışma doğurur. Bu durumu biz üyeler ve yöneticilerimiz asla kabul edemez üsluplarımıza biraz daha dikkat edelim kullandığımız sözcükleri dikkatli seçelim lütfen. Şimdi kimse Windows Phone al diye bu arkadaşımızı burada zorlamıyor. Sistemin çok ama çok eksiği var bu aşikar. Bildirim sıkıntısı, mağazada uygulama sıkıntısı bunların başında geliyor. Açıkçası ben sadece bu iki durumdan şikayetçiyim burada herkesin memnun olduğu veya olmadığı yönler olacaktır. Şimdi şunu tekrar tekrar söylemekten gına geldi ama Microsoft bu işte daha yeni. Bununla hareket edersek eğer Windows Phone'dan çok büyük beklentiniz varsa asla bu telefonu almamalısınız. Sonra burada bulunan pek çok arkadaşımız gibi isyana geçersiniz ki bu sistemin suçu değil direkt kullanıcı suçudur. Çünkü bu sorunlar Windows Phone'un başlangıcından beri var eğer bu sorunların bilincinde olmadan alındıysa bu cihazlar herkes iğneyi kendine batırsın bence.

Windows Phone kullanmaya kesin karar verdiyseniz sabır etmeyi bilmelisiniz. Sistem yavaş gelişiyor bu bir gerçek. Gerekçeler ne olursa olsun bu böyle. Önümüzdeki GDR3 - Windows Phone 8.1 gibi yazılımsal güncellemeler sonucu bu sorunların giderileceğini unutmamakta yarar var. Bu eksikler kalıcı değil gidicidir. Her hata bir yama ile kapanabilir. Bu konunun açıkçası bu kadar büyütülecek yanı yok dostlarım. Zira önümüzdeki tüm büyük güncellemeler en fazla 3-4 ay içinde kullanıcılara sunulacaktır. Eğer beklemeye sabrınız yoksa en iyisi telefonu değiştirmeniz.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, drangela61, Invoke ve 1 kişi daha
hezarfencik

hezarfencik

Üye
Şu an günleri sayıyorum 925'ime kavuşmak için ama benim de içimde birazcık tereddüt varsa o da bildirim sorunudur.Ama herkeste olmuyormuş o da sanırım şans işi..

musti15fb

Üye
    Konu Sahibi
Ben Android ve İOS'un gelişimine tanık olmuş bir insan olarak alacağım telefonun eksikleri olacağını biliyorum. Ama o zamanlar kız arkadaşım yoktu, şimdi var. Bana facebook'tan ya da başka yerlerden bildirim gelmezse iş kötü. Android 1.6 kullanırken, gelişmesini bekleyip hayal kırıklığına uğramıştım. Microsoft'un hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüp gidip almayı düşünüyorum.

skynet

Üye
O zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ben Android ve İOS'un gelişimine tanık olmuş bir insan olarak alacağım telefonun eksikleri olacağını biliyorum. Ama o zamanlar kız arkadaşım yoktu, şimdi var. Bana facebook'tan ya da başka yerlerden bildirim gelmezse iş kötü. Android 1.6 kullanırken, gelişmesini bekleyip hayal kırıklığına uğramıştım. Microsoft'un hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüp gidip almayı düşünüyorum.

Androidin zamanında akıllı telefonlar yeni gün yüzüne çıkmıştı o dönemde yavaş gelişmesi normal tabiki ama Microsoft un böyle bir lüksü yok. Zaten bunun bilincinde olarak hareket ediyorlar bu konuda korkmana değmez

musti15fb

Üye
    Konu Sahibi
Androidin zamanında akıllı telefonlar yeni gün yüzüne çıkmıştı o dönemde yavaş gelişmesi normal tabiki ama Microsoft un böyle bir lüksü yok. Zaten bunun bilincinde olarak hareket ediyorlar bu konuda korkmana değmez

Evet doğru söylüyorsunuz. Lakin Android'in bir sonra ki sürümü sanırım Android 2.0 çıktığında birçok telefona verilmedi o zamandan beri Android'e zıtım. Galaxy S3 kullandığımda, Samsung akıllanmış cihaza destek veriyordu ama rehber 5 saniye de açılıyordu. Devamlı takılma kilitlenme derken 3 ayda sattım. O günden beri iPhone 5 kullanıyorum, bunda da bu kadar kullandım iOS 7'yi görmeden satmam. Bu yüzden Eylül gibi 925 alıcam inşallah. Kazam hayrolsun.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sanırım bu kadar soru-cevap ve tartışma yeterli.

Konu amacından uzaklaşmaya başlamış.

Anlayışla karşılayacağınızı umarak :locked:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt