musti15fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Iphone kal kardes ciddiyim yani.KAL KAL KAL.
sen buna dua et sizde bir sorun bizde 100 sorun var
32 GB Lumia 925, 1549 TL. Ben iPhone 5'i 1200'e satabiliyorum en fazla. 3 ay sonra satsam iPhone'u fiyatı düşecektir. Bu durumda daha fazla katmam gerekir. Tabii 3 ay sonra 925'in de fiyatı inebilir.
Bu arada bir arkadaş belirtmiş evet, ne yazık ki altyazılı film izlenemiyormuş. Sanıyorum ki ilerde ki güncellemeler içe mutlaka çözülecektir. Ya da bir uygulama geliştirilir.
- - - Eklendi - - -
32 GB Lumia 925, 1549 TL. Ben iPhone 5'i 1200'e satabiliyorum en fazla. 3 ay sonra satsam iPhone'u fiyatı düşecektir. Bu durumda daha fazla katmam gerekir. Tabii 3 ay sonra 925'in de fiyatı inebilir.
Bu arada bir arkadaş belirtmiş evet, ne yazık ki altyazılı film izlenemiyormuş. Sanıyorum ki ilerde ki güncellemeler içe mutlaka çözülecektir. Ya da bir uygulama geliştirilir.
Sorunlar ne var ki? Yazılım mı donanımsal mı?
Sorunsuz cihaz yoktur az fanatiklik vardır
Bildirimler sıfır bir bildirimi 5 saat sonra alıyoruz.Uyguluma daha yenı yenı geliyor bunlar yeterli sebep.
vatsapda ufak guncellemeler oldu ama aynı tas aynı hamam
valla bu forumda bildirimleri alan bırı varsa gider 5 tane lumia alırım
valla bu forumda bildirimleri alan bırı varsa gider 5 tane lumia alırım
amber yüklü 920mde uzun zamandır whatsapp-twitter-skype-wechat de sorun yaşamadım anında geliyor.(AÇIKÇASI WHATSAPPTA NASIL SORUN YAŞIYORLAR ANLAMADIM 0 geçikmeyle geliyor)
bildirim sorunu yaşadığım tek uygulama Facebook
edit:aralarında 1020yi de al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?