pandox
Üye
kusura bakmayın geç farkettim sorularınızı. L920 nokia camera ile deklanşör hızı 4s dehocam telefon modelinizi ve hangi ayarlarda hangi uygulama ile çektiğinizi yazar mısınız?
kusura bakmayın geç farkettim sorularınızı. L920 nokia camera ile deklanşör hızı 4s dehocam telefon modelinizi ve hangi ayarlarda hangi uygulama ile çektiğinizi yazar mısınız?
denklanşor 4s teyken benim l920 de bundan aydınlık oluyor resmen batan güneşi geri getiriyorum.kusura bakmayın geç farkettim sorularınızı. L920 nokia camera ile deklanşör hızı 4s de
doğrudur tabiki çok etkisi var 4saniyenin fakat ortam ciddi derecede ışıksız bütün mahallede elektrikler gitti sokak lambaları bile yanmıyo sadece ay aydınlığı var.gözünle baktığında hiç bieşy seçemiyosun o derece karanlıkta çektim o fotoğrafıdenklanşor 4s teyken benim l920 de bundan aydınlık oluyor resmen batan güneşi geri getiriyorum.
kusura bakmayın geç farkettim sorularınızı. L920 nokia camera ile deklanşör hızı 4s de
))
olmaz diyorsanız gece çektiğim tek araba resmi var onu atarım 
) Tripod olmadığı için kamera oynadı malum gecenin 3ünde çektim ve hava yağmurluydu
arabanın kaputundanda belli oluyodur
üşüdüğüm için elim titremiş olabilir onun için kötü çıkmış olabilir uygulama yine aynı Camera360 Telefon Lumia 920 
Yine de güzel bir fotoğraf, eline sağlık. Bence buna kabartma bir efekt vererek çok daha iyi bir hale getirebilirsin.el oynamasa düzgün bir resim olacaktı ama olmadı maalesef
bu çok iyiymiş ya manzara süper tripod şart 4sn çekimlerde
el oynamasa düzgün bir resim olacaktı ama olmadı maalesef
fotoğraf gayet güzel yanlız flaşsız gece fotoğraflarından bahsediliyor sanırımBuyrun buda benim L820'den gece zifiri karanlıkta deneme amaçlı çektiğim foto ( L820'ler konudan uzak dursun diyenlere kapak olsun )