Haber Lumia Serisi Ile Çekilmiş Gece Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

pandox

Üye
hocam telefon modelinizi ve hangi ayarlarda hangi uygulama ile çektiğinizi yazar mısınız?
kusura bakmayın geç farkettim sorularınızı. L920 nokia camera ile deklanşör hızı 4s de

• Beğen
Tepkiler: cortex47

osmanmert99

osmanmert99

Üye
kusura bakmayın geç farkettim sorularınızı. L920 nokia camera ile deklanşör hızı 4s de
denklanşor 4s teyken benim l920 de bundan aydınlık oluyor resmen batan güneşi geri getiriyorum.

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
820'den hatıra
biraz kaymış ama olsun ayakta ve soğukta ancak bu kadar oluyor
Poz Süresi : 1.3sn
İSO : 320

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada gece çekimlerinde birde ıso deklenşör yerine parlaklığı oynuyarak resim çekmeyide deneyin resmi daha az bozarak geceleri iyi çekebilirsiniz

pandox

Üye
denklanşor 4s teyken benim l920 de bundan aydınlık oluyor resmen batan güneşi geri getiriyorum.
doğrudur tabiki çok etkisi var 4saniyenin fakat ortam ciddi derecede ışıksız bütün mahallede elektrikler gitti sokak lambaları bile yanmıyo sadece ay aydınlığı var.gözünle baktığında hiç bieşy seçemiyosun o derece karanlıkta çektim o fotoğrafı

MrtAltg

MrtAltg

Üye

el oynamasa düzgün bir resim olacaktı ama olmadı maalesef

• Beğen
Tepkiler: cank551977, alical33, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
StartTheGame

StartTheGame

Üye

Öğlen çektim olur derseniz en çok hoşuma giden fotoğraf Camera360 ın HDR bölümüyle çektim çokda güzel çıktı bence :D olmaz diyorsanız gece çektiğim tek araba resmi var onu atarım :)

Buyrun oda bu (Plakasını kapattım yanlışlık olmasında :D ) Tripod olmadığı için kamera oynadı malum gecenin 3ünde çektim ve hava yağmurluydu :D arabanın kaputundanda belli oluyodur :D üşüdüğüm için elim titremiş olabilir onun için kötü çıkmış olabilir uygulama yine aynı Camera360 Telefon Lumia 920 :)

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En kısa zaman da bende bir kaç resim eklim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
el oynamasa düzgün bir resim olacaktı ama olmadı maalesef
Yine de güzel bir fotoğraf, eline sağlık. Bence buna kabartma bir efekt vererek çok daha iyi bir hale getirebilirsin.

Son düzenleme:
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Misal:

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Lumia'lar gece çekimlerinde çok başarılı.

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

ramazanda eyüp sultanda çektim iftar sonrası... 2013

buda eyüpte aynı gece çekildi...

gidenler bilir sakıp sabancı müzesi emirgan sarıyer.

emirgan aykan sokak ta geçen yıl ilk lumia cihazım olan 800 le çekildi...

bunlarda benden olsun, en sondaki resmi lumia 800 le çekmiştim ...

alical33

alical33

Üye

bunu telefonu aldığım ilk gün çekmiştim çorum saat kulesi

burda da 18 civarıydı binaları kendim karartıp sadece kızıl güneş ışıklarını göstermek istedim pozlama değeri -2 de çektim

serinaga

serinaga

Üye
Buyrun buda benim L820'den gece zifiri karanlıkta deneme amaçlı çektiğim foto ( L820'ler konudan uzak dursun diyenlere kapak olsun )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve alical33
alical33

alical33

Üye
Buyrun buda benim L820'den gece zifiri karanlıkta deneme amaçlı çektiğim foto ( L820'ler konudan uzak dursun diyenlere kapak olsun )

fotoğraf gayet güzel yanlız flaşsız gece fotoğraflarından bahsediliyor sanırım

braayn

braayn

Üye
:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Üye
çok güzel olmuş :)