skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: y yok artık nasl döndün? birde fotoğraf örneği alalım mümkünse son 1 haftada çektiğin bi resmi tekrar çekenilirsen daha iyi anlarız Genişletmek için tıkla ... Bu romu kurdum Tabi bunu kurunca amberden de öncesine gitti telefon ama güncellemeyle amber yüklendi Resim olayına sonra bakarım şimdi alışmaya çalışıyorum resmen telefon hesap makinasına döndü
Dexter Morgan' Alıntı: y yok artık nasl döndün? birde fotoğraf örneği alalım mümkünse son 1 haftada çektiğin bi resmi tekrar çekenilirsen daha iyi anlarız Genişletmek için tıkla ... Bu romu kurdum Tabi bunu kurunca amberden de öncesine gitti telefon ama güncellemeyle amber yüklendi Resim olayına sonra bakarım şimdi alışmaya çalışıyorum resmen telefon hesap makinasına döndü
Dexter Morgan Üye l skynet' Alıntı: Bu romu kurdum Tabi bunu kurunca amberden de öncesine gitti telefon ama güncellemeyle amber yüklendi Resim olayına sonra bakarım şimdi alışmaya çalışıyorum resmen telefon hesap makinasına döndü Genişletmek için tıkla ... link alabir miyim
l skynet' Alıntı: Bu romu kurdum Tabi bunu kurunca amberden de öncesine gitti telefon ama güncellemeyle amber yüklendi Resim olayına sonra bakarım şimdi alışmaya çalışıyorum resmen telefon hesap makinasına döndü Genişletmek için tıkla ... link alabir miyim
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: l link alabir miyim Genişletmek için tıkla ... Buyrun: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dexter Morgan' Alıntı: l link alabir miyim Genişletmek için tıkla ... Buyrun: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Buyrun: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Durum nasıl
skynet' Alıntı: Buyrun: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Durum nasıl
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: Durum nasıl Genişletmek için tıkla ... Bu konuyu daha fazla işgal etmeyelim Ben gelişmeleri ana konudan yazarım
Dexter Morgan' Alıntı: Durum nasıl Genişletmek için tıkla ... Bu konuyu daha fazla işgal etmeyelim Ben gelişmeleri ana konudan yazarım
screamofcnc Üye DarkredBlue61' Alıntı: Focusu Kaçırmışsın Sanki Titremede Var Gibi 5 Mpde Çekip Ne Kadar Kırptın Ayrıca Benim 808 Pureviewim Var Genişletmek için tıkla ... aşırı zoom yaptım ondan olucak herhalde, bu arada 808 daha güzel çekim yapıyor sanki, pixeller daha yoğun geldi bana.
DarkredBlue61' Alıntı: Focusu Kaçırmışsın Sanki Titremede Var Gibi 5 Mpde Çekip Ne Kadar Kırptın Ayrıca Benim 808 Pureviewim Var Genişletmek için tıkla ... aşırı zoom yaptım ondan olucak herhalde, bu arada 808 daha güzel çekim yapıyor sanki, pixeller daha yoğun geldi bana.
DarkredBlue61 Üye screamofcnc' Alıntı: aşırı zoom yaptım ondan olucak herhalde, bu arada 808 daha güzel çekim yapıyor sanki, pixeller daha yoğun geldi bana. Genişletmek için tıkla ... Sensör Olarak 808 Daha Büyük Kalite Konusundada Biraz Daha Önde Ama Bana Sorarsan Kalite Konusu Wp İle Alakali Birşeymiş Gibi Geldi Bana Uzak Mesafe Özellikle Net Değil Halbuki 808 dede 15 CM Makro 1020dede Bilmiyorum Yakında Alırım Gibide
screamofcnc' Alıntı: aşırı zoom yaptım ondan olucak herhalde, bu arada 808 daha güzel çekim yapıyor sanki, pixeller daha yoğun geldi bana. Genişletmek için tıkla ... Sensör Olarak 808 Daha Büyük Kalite Konusundada Biraz Daha Önde Ama Bana Sorarsan Kalite Konusu Wp İle Alakali Birşeymiş Gibi Geldi Bana Uzak Mesafe Özellikle Net Değil Halbuki 808 dede 15 CM Makro 1020dede Bilmiyorum Yakında Alırım Gibide
oznkrts Üye Sonki resimdeki rengi Öne çıkarmadan başka hiç bir efekt veya iyileştirme uygulanmamıştır Son düzenleme: 24 Ara 2014
_Shinku_ Üye Lumia 1520 ve Lumia 1020 ile çekilmiş fotoğraflar paylaşıyorum Flickr'da. Takip edebilirsiniz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yönetici tarafından düzenlendi: 25 Ara 2014
Lumia 1520 ve Lumia 1020 ile çekilmiş fotoğraflar paylaşıyorum Flickr'da. Takip edebilirsiniz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hasim38 Üye papakudioflu' Alıntı: arkadaşlar resimleri direk link olarak degil de önizlemeli link olarak paylaşın mobilden girenler bu konuya iki kere bakti mi net paketleri biter Genişletmek için tıkla ... Hiç sorma başkanım ya 1/5 i bitti yahu
papakudioflu' Alıntı: arkadaşlar resimleri direk link olarak degil de önizlemeli link olarak paylaşın mobilden girenler bu konuya iki kere bakti mi net paketleri biter Genişletmek için tıkla ... Hiç sorma başkanım ya 1/5 i bitti yahu
bayon Üye tayfn1907' Alıntı: Konuya ilk katkım bu olsun bakalım Genişletmek için tıkla ... Bu effect i nasıl yapıyosunuz
tayfn1907' Alıntı: Konuya ilk katkım bu olsun bakalım Genişletmek için tıkla ... Bu effect i nasıl yapıyosunuz
Koradam Üye baysal.onur' Alıntı: Bu effect i nasıl yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Bu efekt değil uzun pozlama
baysal.onur' Alıntı: Bu effect i nasıl yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Bu efekt değil uzun pozlama
tayfn1907 Üye baysal.onur' Alıntı: Bu effect i nasıl yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşın dediği gibi bu efekt değil uzun pozlama ile çektiğim bir fotoğraf.
baysal.onur' Alıntı: Bu effect i nasıl yapıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşın dediği gibi bu efekt değil uzun pozlama ile çektiğim bir fotoğraf.