Haber Lumia Selfie Uygulaması Mağazadaki Yerini Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia Selfie Uygulaması Mağazadaki Yerini Aldı
Lumia Selfie, ön veya ana kameranızla selfie fotoğraflar çekmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için mükemmel bir uygulamadır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kolaylıkla kendi fotoğrafınızı çekebilir, otomatik olarak geliştirebilir ve anında paylaşabilirsiniz.

Ayrıca yüz detaylarınıza ince ayar ve yüksek kalitede efektler uygulayabilirsiniz.

Lumia Selfie, Glam Me'nin yerini alır.

Lumia 820 kullanıcıları: Bu uygulamayı kullanabilmek için cihaz yazılım sürümünüzü 1232.5951.1249.0000 veya daha üst bir sürüme yükseltmelidir.

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: m542tf ve suyunsesi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa Glam me programını geliştirmek yerine yeni bir program yapmak mı?Sonra biz çalışıyoruz süsü verdirtiyorlar ya bi git nokıa adam akıllı iş yap.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokıa Glam me programını geliştirmek yerine yeni bir program yapmak mı?Sonra biz çalışıyoruz süsü verdirtiyorlar ya bi git nokıa adam akıllı iş yap.

Glam me ismi değişti ve bu program oldu, saçmalıyorsunuz önce açıklamayı okuyun.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
O değilde 820 kullanıcılarına neden not düşmüşler ki :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Glam me ismi değişti ve bu program oldu, saçmalıyorsunuz önce açıklamayı okuyun.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İlla bi cevap yazmak için birşeyler bulacaksın demi Nerde yazıyor değişti diye ? "Lumia Selfie, Glam Me'nin yerini alır." bu cümleden mi yola çıktın o zaman Türkçe hocanı bulda sana bozuk Türkçe öğrettiği için pişman olduğunu söylesin :angry: Burada glam me'nin yerini alır diyor.Aldı demiyor.Buradan şu anlamda çıkabilir 2 ayrı program olmasına rağmen önceden çok sayıda kişinin kullandığı glam me uygulamasının yerini alabilir yani o kadar kullanıcı glam me yerine selfie programını kullanabilir demekte olabilir..

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
peki Glam Me uygulamasının sadece adı mı değişti yoksa harbi değişiklikler yeniliklikler geldi ve öyle mi adı değişti? Glam Me kullanmadığım için soruyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
İlla bi cevap yazmak için birşeyler bulacaksın demi Nerde yazıyor değişti diye ? "Lumia Selfie, Glam Me'nin yerini alır." bu cümleden mi yola çıktın o zaman Türkçe hocanı bulda sana bozuk Türkçe öğrettiği için pişman olduğunu söylesin :angry: Burada glam me'nin yerini alır diyor.Aldı demiyor.Buradan şu anlamda çıkabilir 2 ayrı program olmasına rağmen önceden çok sayıda kişinin kullandığı glam me uygulamasının yerini alabilir yani o kadar kullanıcı glam me yerine selfie programını kullanabilir demekte olabilir..

Ne diyon usta sen. Resmen sidik yatışına çevrilmiş muhabbet. Valla ne dediğinizden anlamadım birşey :) mevzu çok basit glam me gitti yerine bu geldi :) çokta süper oldu işe yaramayan uygulamayı işe yarar hale getirmişler. Özellikle oto çekim yapması çok süper olmuş özçekim yaparken tuşa bastım mı basmadımmı çekti mi çekmedi mi derdi sona erdi

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
beats

beats

Üye
peki Glam Me uygulamasının sadece adı mı değişti yoksa harbi değişiklikler yeniliklikler geldi ve öyle mi adı değişti? Glam Me kullanmadığım için soruyorum :)
Sadece isim değişti, köklü değişim görmedim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla uygulama bende yüklü değildi ama şu şekilde kontrol ederek zaten cevaba ulaşmış olursun;
mağaza güncellemeleri başlığı altında glam me uygulamasını arat, glam me linkine gir hop Lumia Selfie! bi de glam me kullanıp da güncelleme alarak adı lumia selfie olan kişiler de ekran görüntüsü koyarsa sanırım inandırıcı olur :)

he bir de o yazıda bir kusur bulup illa birinin Türkçe hocasına laf edeceksen Nokia Türkiye'nin hocalarına et :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
valla uygulama bende yüklü değildi ama şu şekilde kontrol ederek zaten cevaba ulaşmış olursun;
mağaza güncellemeleri başlığı altında glam me uygulamasını arat, glam me linkine gir hop Lumia Selfie! bi de glam me kullanıp da güncelleme alarak adı lumia selfie olan kişiler de ekran görüntüsü koyarsa sanırım inandırıcı olur :)

Mağaza linkine tıklamamıştım program yüklü olduğu için konu içeriğine göre yorum yapmıştım o yüzden yanılmışım.Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve ogzhnoTr
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Mağaza linkine tıklamamıştım program yüklü olduğu için konu içeriğine göre yorum yapmıştım o yüzden yanılmışım.
valla yanılmak hatalar yapmak hep biz insanlara mahsus normal bir şey, o yüzden sadece sükuneti koruyalım yeter :good:

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
jasonwie

jasonwie

Üye
Ön kamerası olmayanlar ışık sensörüyle mi çekilecek :D

Aile Zoruyla Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve yunus-emre-6606
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Aile Zoruyla Gönderildi.
Lumia Selfie, ön veya ana kameranızla selfie fotoğraflar çekmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için mükemmel bir uygulamadır.
:)

dakamon

dakamon

Üye

Aile Zoruyla Gönderildi.
Valla uygulama ana kamera ile otomatik çekiyor ön kameram zaten vga tırt yani :) arka kamerayla şakır şakır çekerim bu otomatik çekme ile :D 730 dışında ön kameradan foto çekilmez lumialar ile

• Beğen
Tepkiler: jasonwie
jasonwie

jasonwie

Üye
:)

Teşekkürler bayım :D

Aile Zoruyla Gönderildi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Harika bir uygulama. Ne kadar ön kameramın içi toz dolu olması nedeniyle kötü çekse de daha önce çekilmiş fotoğrafları bu program ile editleyebilmek çok iyi olmuş. Filtreler şahane zaten. Eski Creative Studio'yu özlüyordum bu filtreler olarak onun yerini doldurdu kendi kanaatimce.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt