Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia şarj girişi bozuldu
Sponsorlu Bağlantılar
wpwpwp
Üye
Konu Sahibi
Lumia şarj girişi bozuldu
Merhaba arkadaşlar Lumia 820 şarj giriş yerinde sıkıntı var. Şarja takıyorum en küçük titreşimde veya oynatmada hemen çıkıyor ne yapılabilir ? Ben bir şeyler yapabilir miyim ?
ogzhnoTr
Üye
Şarj kablosundada problem olabilir
-_SEFA_-
Üye
şarj kablosunun tırnaklarını yükselt biraz...
wpwpwp
Üye
Konu Sahibi
Nasıl yapılıyor ?
-_SEFA_-
Üye
usb deki telefona oturan tırnaklara bakarak kendin bir yöntem geliştir. Yok olmaz dersen farklı usb kablosu...
rainman3545
Üye
Cepte taşıyorsan içine bişeyler kaçmış olabilir. Bir toplu iğne ile dikkatlice kontrol et derim.
ponçikEnişte
Üye
kablosuz şarj kapağı + plakasını al rahat et
wpwpwp
Üye
Konu Sahibi
Bu sabah eski diş fırçasıyla biraz temizledim toz çıktı.. Sonra uçlu kalemle temizledim tüyler falan çıktı.. En son iğneyle temizledim 2-3mm kalınlığında sakız gibi kir çıktı ve şu anda kabloyu çok güzel tutabiliyor teşekkürler
Bu sabah eski diş fırçasıyla biraz temizledim toz çıktı.. Sonra uçlu kalemle temizledim tüyler falan çıktı.. En son iğneyle temizledim 2-3mm kalınlığında sakız gibi kir çıktı ve şu anda kabloyu çok güzel tutabiliyor teşekkürler
dur ben de deneyeyim bunları o zaman
oha kafam kadar pislik çıktı harbi usb kablo bulduğumda deneyeceğim ama şüphe yok ki artık cuk diye oturur benimki de
maydinmaydin
Üye
Durum bende de aynı. Üstelik kablo da bozuldu. Nokia'nın eski bir karışlık Usb kablosuyla idare ediyorum. Şu temizlik işini bende deneyeyim o zaman.
Merhaba arkadaşlar Lumia 820 şarj giriş yerinde sıkıntı var. Şarja takıyorum en küçük titreşimde veya oynatmada hemen çıkıyor ne yapılabilir ? Ben bir şeyler yapabilir miyim ?