Lumia Sahibi Olmanın Faydaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lumia Sahibi Olmanın Faydaları

Lumia sahibi olmak ve olmamak işte bütün mesele bu ..

Tepkiler: Oğuzhan, Cihanî Sultan ve barbin3900

sataer

Üye
mobil için de link koyar mısın kardeşim sana zahmet

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

anca böyle videolarda görebiliyoruz lumiaları haziran ayı içerisinde satışa çıkacak dediler nerdeyse haziran bitmek üzere daha henüz bi haber yok resmen dalga geçiyorlar vazgeçmek üzereyim

fLuke!

Üye
Yani Lumia alana yanında manita hediye mi?Nokia kral.

Emre-45

Üye
İyide arkadaslar bunlarin hepsini ve daha fazlasini (3boyut) benim telefon da yapiyor hatta butun akilli telefonlar yapiyor. Oyun oynama, e-kitap okuma, mail yollama her telefonda var neredeyse neyine sasiriyorsunuz anlayamadim

İyide arkadaslar bunlarin hepsini ve daha fazlasini (3boyut) benim telefon da yapiyor hatta butun akilli telefonlar yapiyor. Oyun oynama, e-kitap okuma, mail yollama her telefonda var neredeyse neyine sasiriyorsunuz anlayamadim

Herkes anlayamaz zaten.

Tepkiler: OttomaN TigeR

zorbaa

Üye

haklisin arkadasim ben aldim ama sadece bir kac ozellek disinda hic bi ozelligi yok hatta guzelim map i bile bozmuslar

Diğer akıllılara göre birçok +sı var bilen biliyor elinde her telefon olan telefon kullandığını sanıyor

Tepkiler: Cihanî Sultan

cyber

Üye
güzelmiş video kızın ismi Anna olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...