Lumia ile Macro Çekimleri
OttomaN TigeR Üye ceza87' Alıntı: maaş çekilmiş belli Genişletmek için tıkla ... Tüm samimiyetimle söylüyorum, şu tebessüme aldığım her maaş feda olsun. Allah gani gani rahmet eylesin ve dahi taksiratını affeylesin.
ceza87' Alıntı: maaş çekilmiş belli Genişletmek için tıkla ... Tüm samimiyetimle söylüyorum, şu tebessüme aldığım her maaş feda olsun. Allah gani gani rahmet eylesin ve dahi taksiratını affeylesin.
ÖEY Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tüm samimiyetimle söylüyorum, şu tebessüme aldığım her maaş feda olsun. Allah gani gani rahmet eylesin ve dahi taksiratını affeylesin. Genişletmek için tıkla ... Helal olsun, aynı fikirdeyim dostum
OttomaN TigeR' Alıntı: Tüm samimiyetimle söylüyorum, şu tebessüme aldığım her maaş feda olsun. Allah gani gani rahmet eylesin ve dahi taksiratını affeylesin. Genişletmek için tıkla ... Helal olsun, aynı fikirdeyim dostum
OttomaN TigeR Üye ÖEY' Alıntı: Helal olsun, aynı fikirdeyim dostum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın dostum, eyvallah.
ÖEY' Alıntı: Helal olsun, aynı fikirdeyim dostum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın dostum, eyvallah.
pirenuri Üye Bi kaç fotoğraf da ben atayım dedim. Obruk barajında çekmiştim bunları Bu pek macro değil ama Nokia yı görünce çekiyim dedim
Bi kaç fotoğraf da ben atayım dedim. Obruk barajında çekmiştim bunları Bu pek macro değil ama Nokia yı görünce çekiyim dedim
OttomaN TigeR Üye Dejavuex' Alıntı: 15-20 gün önce çekmiştim şimdi atma fırsatı oldu Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
Dejavuex' Alıntı: 15-20 gün önce çekmiştim şimdi atma fırsatı oldu Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
SLH.55 Üye Konu Sahibi Dejavuex hocam pro cam ile hangi ayarları yaptınızda su damlaçıklarını böyle yakalıya bildiniz ?
Dejavuex Üye SLH.55' Alıntı: Dejavuex hocam pro cam ile hangi ayarları yaptınızda su damlaçıklarını böyle yakalıya bildiniz ? Genişletmek için tıkla ... 1 ay oldu fakat hepsi otomatik diye biliyorum veya çekimi 1/4 olarak ayarlamıştım
SLH.55' Alıntı: Dejavuex hocam pro cam ile hangi ayarları yaptınızda su damlaçıklarını böyle yakalıya bildiniz ? Genişletmek için tıkla ... 1 ay oldu fakat hepsi otomatik diye biliyorum veya çekimi 1/4 olarak ayarlamıştım
IKHULAKU Üye Nokia Lumia 520 (Amber güncellemesi sonrası) Sahne: Yakın Çekim Beyaz Dengesi: Bulutlu Mekan: Yıkılan eski bir bina Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia Lumia 520 (Amber güncellemesi sonrası) Sahne: Yakın Çekim Beyaz Dengesi: Bulutlu Mekan: Yıkılan eski bir bina Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız