İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
sekajmer

sekajmer

Üye

tapatalktan resim yükleyebilmek için eklenti yetkinizin olması lazım.

evet anladım . Resim paylaşmak istiyorum karşıya upload edebilecek uygulama yok bir kaç tane var onlar iş görmüyorlar. Artık Facebook a yükleyip buraya link atcam :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

evet anladım . Resim paylaşmak istiyorum karşıya upload edebilecek uygulama yok bir kaç tane var onlar iş görmüyorlar. Artık Facebook a yükleyip buraya link atcam :D

Kaç defa link verdik kardeşim yükle şu uygulamayı.

skynet

Üye

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bunlarda benden olsun

• Beğen
Tepkiler: IKHULAKU
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm ben bu uygulamayı ilk günden beri kullanıyorum, şuana kadar hiç bir sorun çıkarmadı ama

jepaq

Üye
selam..lumia 720 kullanıyorum. sahnelerden yakın çekimi seçmeme rağmen arka taraf bulanık olmadı. ne yapmam lazım?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
selam..lumia 720 kullanıyorum. sahnelerden yakın çekimi seçmeme rağmen arka taraf bulanık olmadı. ne yapmam lazım?
Yakındaki nesneye tam olarak odaklanmamış olabilir. Sahne ayarlarını Yakın çekim yaptıktan sonra fotoğrafta odaklanacak nesnenin üzerine dokunarak çekmeyi dene. Deklanşör tuşunu kullanma bakalım sonuç ne olacak!

luckysleven

luckysleven

Üye
acayip kıskandım çok güzel fotoğraflar çekilmiş :oke:

skynet

Üye

Bu resmide anı yakalama modu (1/1250) ile çektim :ehe

• Beğen
Tepkiler: IKHULAKU ve maydinmaydin

jepaq

Üye
Yakındaki nesneye tam olarak odaklanmamış olabilir. Sahne ayarlarını Yakın çekim yaptıktan sonra fotoğrafta odaklanacak nesnenin üzerine dokunarak çekmeyi dene. Deklanşör tuşunu kullanma bakalım sonuç ne olacak!

öyle de aynı..çok az flu oluyor yani forumda paylaşılan fotoğraflardaki gibi değil. bir şey daha sorayım.. ön taraf flu arkası net yapılabiliyor mu ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia Pro cam ile evet.
Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express

serinaga

serinaga

Üye
Buyrun bir resimde benden ...

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov, ÖEY, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
SLH.55

SLH.55

Üye
    Konu Sahibi
Buda Sarı Prensesim Yavru :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
öyle de aynı..çok az flu oluyor yani forumda paylaşılan fotoğraflardaki gibi değil. bir şey daha sorayım.. ön taraf flu arkası net yapılabiliyor mu ?
Nokia Pro Cam yoksa derdine deva da bende! :islik: önce flu çıkmasını istediğin yakın objeye değil normal manzara çeker gibi arka plana yukarıdan deklanşör tuşuna hafif basarak odaklamayı sabitle sonra odağı bozmadan flu çıkmasını istediğin objeye yaklaştır ve o şekilde deklanşör tuşuna tam bas! ta taaaaa!!! al sana yakını flu arkası net!! :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve ceza87
serinaga

serinaga

Üye
Nokia Pro Cam yoksa derdine deva da bende! :islik: önce flu çıkmasını istediğin yakın objeye değil normal manzara çeker gibi arka plana yukarıdan deklanşör tuşuna hafif basarak odaklamayı sabitle sonra odağı bozmadan flu çıkmasını istediğin objeye yaklaştır ve o şekilde deklanşör tuşuna tam bas! ta taaaaa!!! al sana yakını flu arkası net!! :ehe

Bunu hiç düşünmemiştim, mantıklı ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt