papakudioflu
Admin
Tabatalk tan nasıl yükleyeceğim deli olmak üzereyim
tapatalktan resim yükleyebilmek için eklenti yetkinizin olması lazım.
Tabatalk tan nasıl yükleyeceğim deli olmak üzereyim
tapatalktan resim yükleyebilmek için eklenti yetkinizin olması lazım.

evet anladım . Resim paylaşmak istiyorum karşıya upload edebilecek uygulama yok bir kaç tane var onlar iş görmüyorlar. Artık Facebook a yükleyip buraya link atcam![]()
Kaç defa link verdik kardeşim yükle şu uygulamayı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yakındaki nesneye tam olarak odaklanmamış olabilir. Sahne ayarlarını Yakın çekim yaptıktan sonra fotoğrafta odaklanacak nesnenin üzerine dokunarak çekmeyi dene. Deklanşör tuşunu kullanma bakalım sonuç ne olacak!selam..lumia 720 kullanıyorum. sahnelerden yakın çekimi seçmeme rağmen arka taraf bulanık olmadı. ne yapmam lazım?
Yakındaki nesneye tam olarak odaklanmamış olabilir. Sahne ayarlarını Yakın çekim yaptıktan sonra fotoğrafta odaklanacak nesnenin üzerine dokunarak çekmeyi dene. Deklanşör tuşunu kullanma bakalım sonuç ne olacak!
Nokia Pro Cam yoksa derdine deva da bende!öyle de aynı..çok az flu oluyor yani forumda paylaşılan fotoğraflardaki gibi değil. bir şey daha sorayım.. ön taraf flu arkası net yapılabiliyor mu ?
: önce flu çıkmasını istediğin yakın objeye değil normal manzara çeker gibi arka plana yukarıdan deklanşör tuşuna hafif basarak odaklamayı sabitle sonra odağı bozmadan flu çıkmasını istediğin objeye yaklaştır ve o şekilde deklanşör tuşuna tam bas! ta taaaaa!!! al sana yakını flu arkası net!! 
Nokia Pro Cam yoksa derdine deva da bende!: önce flu çıkmasını istediğin yakın objeye değil normal manzara çeker gibi arka plana yukarıdan deklanşör tuşuna hafif basarak odaklamayı sabitle sonra odağı bozmadan flu çıkmasını istediğin objeye yaklaştır ve o şekilde deklanşör tuşuna tam bas! ta taaaaa!!! al sana yakını flu arkası net!!
![]()