İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

ne kadar n8 deki keyfi alamasamda makro yönünden, fena değil işte
N8de Fena Sayılmaz Manuel Odak Olmadiği İçin Biraz Zor Oluyor Ama Yada Hemen Abime Bi Tane 808 Saralım

4MaGuS

Üye

Tepkiler: skynet ve OttomaN TigeR
fotolar N8 çekimidir

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: -Emre

4MaGuS

Üye
konuyu hortlattım hadiyin beyler
L920 ile çekilen bir kaç macro kareler hepsini sadece çekilirken ayarlama yapıldı sonradan bir değişiklik falan yok hiç birinde

Son düzenleme:
Tepkiler: -Emre, ozggurr, Esendağlı ve 1 kişi daha
N8 Mi?

Çekimlerin Çok Kötü? Zoom Mu Yapıyorsun Ayarlarını Yazarmısın Bi?
Fotolarin hepsi de kırpılmıştır.o yüzden öyle.bi de telefondan yüklediğim için kalitesi düşük malesef kesilmiş hallerinin orjinal boyutları 5mp falan.burda çok kalitesiz oluyor telefondan yükleyince

Fotolarin hepsi de kırpılmıştır.o yüzden öyle.bi de telefondan yüklediğim için kalitesi düşük malesef kesilmiş hallerinin orjinal boyutları 5mp falan.burda çok kalitesiz oluyor telefondan yükleyince
2x Zoomdan Filan Birşey Olmaz Çok Kırptın Heralde Tüm Kumlanma Vs Ortaya Çıkmış Evi -0.7 yada 0.3 E Alip Çek Olmazsa N8 12 Mp Kırpma Yapma O Cihazla Yaparsanda Az Yap

İlk iki resim günün yanlış saatlerinde çekilmiş güneş sol arka çapraz veya sağ arka çaprazdan gelseydi harika olurdu. Şimdi gölgede kalmış.

4MaGuS

Üye
İlk iki resim günün yanlış saatlerinde çekilmiş güneş sol arka çapraz veya sağ arka çaprazdan gelseydi harika olurdu. Şimdi gölgede kalmış.
belli bir saat beklemek yerine ya kameranın flaşını açsada olurdu veya çiçeği neyse adı döndürme şansı varsa biraz çevire bilirdi uygun saati beklemek çok zor ve boşuna zaman kaydı her ortamda çekilebilir orta seviyeli fotograflar proflar anca uygun saati bekler bence ve bence değmez boşuna o kadar uğraşmayın

2x Zoomdan Filan Birşey Olmaz Çok Kırptın Heralde Tüm Kumlanma Vs Ortaya Çıkmış Evi -0.7 yada 0.3 E Alip Çek Olmazsa N8 12 Mp Kırpma Yapma O Cihazla Yaparsanda Az Yap
bi kaç tanesini çok kırptım o yüzden çıktı kumlama falan.çok yakından çekemiyorum makroyu.en yakın 10 cm oluyor arası.bi macro lens almayı düşünüyorum.yada 1020 alacam

Tepkiler: DarkredBlue61
Flaşla iyi olmaz ben sadece tavsiyede bulundum. O saatler başka tür fotoğraflar için uygun olabilir.

bi kaç tanesini çok kırptım o yüzden çıktı kumlama falan.çok yakından çekemiyorum makroyu.en yakın 10 cm oluyor arası.bi macro lens almayı düşünüyorum.yada 1020 alacam

Fotoğraflarınızda çok fazla keskinlik verilmiş o yüzden renk sapmaları mevcut bazı arkadaşların dediği grinleri ben croplama oranına göre kabul edilebilir buluyorum Fazla kontraks ve keskinlikten uzak durmak lazım fotoğraf kalitesi çok düşüyor nitekimde fotoğraflarınızdada sözünü ettiğim deformasyon mevcut. 10 cm. oldukca kabul edilebilir bir mesafe sonuçta mikro sayılabilecek bir sensörle fotoğraf çekmeye çalışıyoruz mucizede beklememek lazım kolaylıklar diliyorum.