beats Üye TurboCall' Alıntı: nedense ev ortamında lumia ile çekilen resimlerin neredeyse tamamı karıncalı çıkıyor ancak dışarda bu olmuyor. Genişletmek için tıkla ... "Yüce Rabbım gün ışığını fotoğraflarda gren azaltsın diye yaratmış yeaaav."
TurboCall' Alıntı: nedense ev ortamında lumia ile çekilen resimlerin neredeyse tamamı karıncalı çıkıyor ancak dışarda bu olmuyor. Genişletmek için tıkla ... "Yüce Rabbım gün ışığını fotoğraflarda gren azaltsın diye yaratmış yeaaav."
TurboCall Üye atil2a' Alıntı: "Yüce Rabbım gün ışığını fotoğraflarda gren azaltsın diye yaratmış yeaaav." Genişletmek için tıkla ... harbimi ?
atil2a' Alıntı: "Yüce Rabbım gün ışığını fotoğraflarda gren azaltsın diye yaratmış yeaaav." Genişletmek için tıkla ... harbimi ?
Murat Alper Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4MaGuS Üye L920 biraz resim çekelim dedik hazır arada yaz geldi gibi oldu bir tanede gece çekilen bir resim
efo81man Üye Bunu paylaşmıştım arkadaşlar ama photoshopla oynadım biraz lumia 820 kamerasına laf yapan arkadaşlara gelsin. ILOVE Lumia 820 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu paylaşmıştım arkadaşlar ama photoshopla oynadım biraz lumia 820 kamerasına laf yapan arkadaşlara gelsin. ILOVE Lumia 820 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
suyunsesi Üye L920 telefonumdan birkaç makro. Yağmur arkası. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ağaç üzerinde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ağaç kabuğu. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Geleceğin kelebeği Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
L920 telefonumdan birkaç makro. Yağmur arkası. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ağaç üzerinde Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ağaç kabuğu. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Geleceğin kelebeği Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akhtoher Üye efo81man' Alıntı: Bunu paylaşmıştım arkadaşlar ama photoshopla oynadım biraz lumia 820 kamerasına laf yapan arkadaşlara gelsin. ILOVE Lumia 820 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 820 kamerasına laf yapanlara gelsin deyip photoşoplu fotoğraf atmak hiç olmamış
efo81man' Alıntı: Bunu paylaşmıştım arkadaşlar ama photoshopla oynadım biraz lumia 820 kamerasına laf yapan arkadaşlara gelsin. ILOVE Lumia 820 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 820 kamerasına laf yapanlara gelsin deyip photoşoplu fotoğraf atmak hiç olmamış
efo81man Üye Akhtoher' Alıntı: 820 kamerasına laf yapanlara gelsin deyip photoşoplu fotoğraf atmak hiç olmamış Genişletmek için tıkla ... yukarı bakarsan photoshopsuz sade halide var kardeş
Akhtoher' Alıntı: 820 kamerasına laf yapanlara gelsin deyip photoşoplu fotoğraf atmak hiç olmamış Genişletmek için tıkla ... yukarı bakarsan photoshopsuz sade halide var kardeş
Akhtoher Üye efo81man' Alıntı: yukarı bakarsan photoshopsuz sade halide var kardeş Genişletmek için tıkla ... Bende sadece tek bir fotoğraf gözüküyor oda alıntı yaptığım.
efo81man' Alıntı: yukarı bakarsan photoshopsuz sade halide var kardeş Genişletmek için tıkla ... Bende sadece tek bir fotoğraf gözüküyor oda alıntı yaptığım.