Lumia Hafıza problemleri

Sponsorlu Bağlantılar

alicankral1

alicankral1

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Hafıza problemleri
Merhaba arkadaşlar lumialarda genel olarak bir hafıza problemi var, kapasite kontrolündeki diğer klasörüne nereden ulaşabiliriz. Pc de tüm dosyaları görmek için ekstra ne yapmalıyız.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sistem dosyaları tamamen kapalı. Hiç bir şekilde müdahale edemiyorsunuz. Pc suite tarzı bir pc bağlantı programı yok. Kapasite kontrolü ile ancak kısmi temizlik yapabilirsiniz.
Geç gelen edit : Uygulama ve oyunları hafıza kartına taşıyabiliyorsunuz. Yer sıkıntısı sorun olmaz;)
Bende 32 GB kart var.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
serinaga

serinaga

Üye
Evet önceleri vardı hafıza sorunu, ama son güncellemelerle, haritaları, uygulamaları, resim ve video'ları hafıza kartına yükleyebilirsiniz, daha İyi performans için class 10 hafıza kartlarını tercih edin ...

skynet

Üye
Yalnız dikkat ettim mesela nokia kamera telefon hafızasına göre sd kartta daha geç açılıyor :)

emz

emz

Üye
Yalnız dikkat ettim mesela nokia kamera telefon hafızasına göre sd kartta daha geç açılıyor :)

Peki son güncellenme tarihine baktın mı? Bari 8.1 ile uyumlu yapsalardı bu sorun olmazdı. Bazı uygulamalarda hafıza kartını uyumluluk olmadığından çok daha geç açılıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: skynet
alicankral1

alicankral1

Üye
    Konu Sahibi
Valla windows büyük şirkettir deyip aldık, bu problemi de çözsün bi zahmet, ben ne gidip clas10lu 32gb alacam :) duyurmak lazım sesimizi ev kedisi miyiz biz :D

serinaga

serinaga

Üye
Valla windows büyük şirkettir deyip aldık, bu problemi de çözsün bi zahmet, ben ne gidip clas10lu 32gb alacam :) duyurmak lazım sesimizi ev kedisi miyiz biz :D

Class 10 olayı sadece Ms'e bağlı değil, hafıza kartını destekleyen her cihaz için eğer performans almak istiyorsanız maalesef buna dikkat edeceksiniz ...

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Takipçi Satın Al

Üst Alt