Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia Hafıza problemleri
Sponsorlu Bağlantılar
alicankral1
Üye
Konu Sahibi
Lumia Hafıza problemleri
Merhaba arkadaşlar lumialarda genel olarak bir hafıza problemi var, kapasite kontrolündeki diğer klasörüne nereden ulaşabiliriz. Pc de tüm dosyaları görmek için ekstra ne yapmalıyız.
Aybin.Kilic
Üye
Sistem dosyaları tamamen kapalı. Hiç bir şekilde müdahale edemiyorsunuz. Pc suite tarzı bir pc bağlantı programı yok. Kapasite kontrolü ile ancak kısmi temizlik yapabilirsiniz.
Geç gelen edit : Uygulama ve oyunları hafıza kartına taşıyabiliyorsunuz. Yer sıkıntısı sorun olmaz
Bende 32 GB kart var.
serinaga
Üye
Evet önceleri vardı hafıza sorunu, ama son güncellemelerle, haritaları, uygulamaları, resim ve video'ları hafıza kartına yükleyebilirsiniz, daha İyi performans için class 10 hafıza kartlarını tercih edin ...
skynet
Üye
Yalnız dikkat ettim mesela nokia kamera telefon hafızasına göre sd kartta daha geç açılıyor
Peki son güncellenme tarihine baktın mı? Bari 8.1 ile uyumlu yapsalardı bu sorun olmazdı. Bazı uygulamalarda hafıza kartını uyumluluk olmadığından çok daha geç açılıyorlar.
alicankral1
Üye
Konu Sahibi
Valla windows büyük şirkettir deyip aldık, bu problemi de çözsün bi zahmet, ben ne gidip clas10lu 32gb alacam duyurmak lazım sesimizi ev kedisi miyiz biz
Valla windows büyük şirkettir deyip aldık, bu problemi de çözsün bi zahmet, ben ne gidip clas10lu 32gb alacam duyurmak lazım sesimizi ev kedisi miyiz biz
Class 10 olayı sadece Ms'e bağlı değil, hafıza kartını destekleyen her cihaz için eğer performans almak istiyorsanız maalesef buna dikkat edeceksiniz ...