winusb driverini yüklemiyordu satıcınızla irtibata geçin falan filan windows 8 deneme sürümü kulllanıyordum microsoft güncelleme desteği vermiyor deneme sürümü olduğu için yani biraz sıkıntılıydı o yüzden tele flash atamamıştım win 8 de
winusb driverini yüklemiyordu satıcınızla irtibata geçin falan filan windows 8 deneme sürümü kulllanıyordum microsoft güncelleme desteği vermiyor deneme sürümü olduğu için yani biraz sıkıntılıydı o yüzden tele flash atamamıştım win 8 de
Şunu belirteyim navifirm de birinde tr diğerinde trturkcell yazıyordu üstelik Nokia care suite in bir uygulamasında yazılımı otomatik bul diyince 1001 sürümünü buldu zaten bendeki ilk sürümde de sonu 1001 zaten (hani iki tane var ya birinin sonu 1001 diğerinin sonu 1002)
Bu arada yeni fark ettim güncelleme sonrası yeni bildirim sesleri Windows e mail sesi geldi ayrıca ayarlarda zil sesleri kısmında zil sesi ve titreşimi açıp kapatabiliyoruz.
Denemedim nokia software updater yönetici olarak yapınca indiriyor
Ve siz sağ olun konunun ölmesini engelliyorsun tabi talepe göre her türlü flaş atmayı birleştirip yayınlayabilirim çok konu olmasını engeller bilmeyenler için iyi olur
wp8 lumia cihazlarinizin orjinal rom dosyalarini navifirmden indirip arşivinizde saklayin. İsterseniz guncelleme olarak yayinlanan rom'u da saklayin. Navifirm her an kapanabilir.