Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bari şu açılma olayını hızlandırsalar ve şu video çekerken duraklatma seçeneği koysalar başka bir şey istemem şahsen :)

Ben bu güncelleme ile gelen kısıtlamaların wp10 ile de devam edeceğini düşünüyorum . O yüzden beklentilerim çok düştü .

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia Kamerayı Ana kamera olarak ayarlayıp, telefonun ekranı kilitli ve sönükken, fiziksel kamera tuşuna basılı bekleyerek açıp hemen anında bir resim çektiğinizde kaç sn sürüyor? Benim Lumia 920 şu hali ile 6,5 sn sürüyor. Artı bazı çekimlerde odaklama sorunu oluyor ve bulanık çekiyor. (Tüm ayarlar otomatikte).
Aynı çekim MS Kamera ile yine tüm ayarlar otomatikteyken 4 sn sürüyor. Odaklama sorunu yok.

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia Kamerayı Ana kamera olarak ayarlayıp, telefonun ekranı kilitli ve sönükken, fiziksel kamera tuşuna basılı bekleyerek açıp hemen anında bir resim çeksen kaç sn sürüyor? Benim Lumia 920 şu hali ile 7 sn sürüyor. Artı bazı çekimlerde odaklama sorunu oluyor ve bulanık çekiyor. (Tüm ayarlar otomatikte).
Aynı çekim MS Kamera ile yine tüm ayarlar otomatikteyken 4 sn sürüyor. Odaklama sorunu yok.
Gene aynı. Yaklaşık 4 saniye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
4 sn hangisinin? Lumia kamera mı, MS Kamera mı? Eğer Lumia ise MS ile aynı seviyeye gelmiş demektir ve hakikaten üzerinde çalışılmış demektir.
Lumia Camera hep 4 saniyede açılıyordu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ya wp gun celleme verior sizde beqenmiosunuz olmuyoki .d dexter o cektin fotolar 620ye aitse fevkalede sararma mevzusunu manzara ve gece cekiminde goremessin kapali alanlarda ozellikle lambanin altinda android bir cihazla cekefsen daha yi gorursun

skynet

Üye

Pil tasarrufu yine sıyırdı :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
O da bişey mi :D.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye