Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

wpfurkan

Üye
925 kullanıyorum ve sadece Almanya da o2 dağıtmış denimi 925e. Kurmamı önerir misiniz?

Operatöre bağlı hiçbir rom yükleme bence. Normal bir ülke versiyonu çıksın onu kur bence. O2 Türkiye'de yok ve bunların romu sorun çıkarabilir.

Tepkiler: Peocawe

braayn

Üye
925 kullanıyorum ve sadece Almanya da o2 dağıtmış denimi 925e. Kurmamı önerir misiniz?
Operatör romlarına bulaşmamak lazım bence bekle TR geçde gelse diğer ülkelerin 925 için verip vermediğini kontrol et bu hafta mutlaka verilir bir kaç ülkede diye düşünüyorum

Tepkiler: Peocawe

Peocawe

Üye
Anladım teşekkür ederim bekleyelim bakalım

Rainesto

Üye
Karadağ Ülkesinde 720 ye denim verilmiş. 720 kullanıcılarına duyurulur

Türkiye listesinde neden 530 yok? yoksa biz babama 535 mi aldık Carrefour'dan? ya da aldığımız 530 yurtdışı malı mı? kafam karıştı
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım
aklıma geldi, şimdi Denimden sonra Lumia Camera ve Lumia Camera Classic diye ayrıldılar ya. yüklenebiliyorsa (çünkü hangisi hangi modeller için kafam karışık hatırlamıyorum) ikisini de yükleyip deneseniz? belki sizin modelde Lumia camera Denim ile uyumsuzluk yarattı? olur mu olur çünkü harbi uçurumdan atlanmışcasına bir düşüş var!

skynet

Üye
Hocam classic yüklenmiyor lumia kamerada zaten kurulduğunda direk yüklü geliyor
O değilde şu tarih neyin nesi oluyor ?

skynet

Üye
hmm tmm, ben hani yüklenebiliyorsa diye dedim. aklıma takıldı sadece, bakalım diğer cihazlarda nasıl bir düşüş(!) olacak kamerada
Hocam zaten normal ms'nin kendi kamerasında da sonuçlar aynı yani lumia kamera güncellense bile artık düzeleceğini sanmıyorum.

Beyler ben l1520 me denim guncellemesini yukledim. Yanında gelen lumia camera uygulaması vardı onu sildim, onun yerine lumia camera clasic uygulamasını yukledim de, lumia camera uygulamasını mağazadan tekrar yukleyemiyorum. Mağazada yok diyor? Meşhur hdr uygulaması olan lumia csmerayı nasıl infireceğim şimdi?

Ya beyler lumia camera yuklu olarak geldi ama sildim şimdi tekrar yukleyemiyorum ne yapmam lazım? Mağaza da yok diyor yardım edin çıldıracağım. Sırf kamera için rom attım telefonuma. Neden sildin diye sormayın

_Shinku_

Üye
Ya beyler lumia camera yuklu olarak geldi ama sildim şimdi tekrar yukleyemiyorum ne yapmam lazım? Mağaza da yok diyor yardım edin çıldıracağım. Sırf kamera için rom attım telefonuma. Neden sildin diye sormayın

Tekrar rom at.